Kariyer 2000'de iş başvurusu kuyruğu

Güncelleme Tarihi:

Kariyer 2000de iş başvurusu kuyruğu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2000 00:00

Haberin Devamı

Hürriyet İnsan Kaynakları Gazetesi ve Eventus’un düzenlediği ‘‘Kariyer 2000 Zirvesi’’nde çeşitli kuruluşların insan kaynakları birimleri gençlerin akınına uğradı. Fuardaki ‘‘hürriyetim.com’’ ve ‘‘yenibir.com’’ standları büyük ilgi gördü.

HÜRRİYET İnsan Kaynakları Gazetesi (İ.K.) ve Eventus tarafından düzenlenen ve Türkiye'nin en kapsamlı iş fuarı ‘‘Kariyer 2000 Zirvesi’’nde gençler firmaların insan kaynakları birimleri için CV (özgeçmiş) bırakma kuyruğuna girdi. İstanbul Lütfü Kırdar Kongre Merkezi'nde iki gündür devam eden fuara katılan firmaların standları, lise ve üniversite öğrencilerinin akınına uğradı.

İleride seçecekleri meslekleri tanımak veya üniversiteden mezun olduktan sonra eğitimine uygun bir işe girmek isteyen yüzlerce genç, Türkiye'nin önde gelen firmalarıyla biraraya gelme şansını ‘‘Kariyer 2000’’ sayesinde yakaladı. Fuarda, ‘‘hürriyetim.com’’ ve ‘‘yenibir.com’’ siteleri gençlerin büyük ilgi gösterdiği standlar arasındaydı.

Kariyer 2000, Commercial Union Hayat Sigorta'nın ana sponsorluğu, Demirbank, Alcatel, e-kolay.net'in resmi sponsorluğu ve RedBull Energy Drink'in katkılarıyla gerçekleştirildi. Sponsor firmalar ve zirveye katılan, Adecco, Alcatel, Baltaş-Baltaş, Beykent Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi, Datassist, D&R, Demirbank, Doğan Burda Rizzoli, e-kolay.net, EGS Bank, Elektronik Ticaret, Galatasaray Üniversitesi, Hürriyetim, IBM, İktisat Bankası, KRM Temporary, Kariyer.net, LSR, Microsoft, Netron, Personel Online, Platin Dergisi, Sabancı Üniversitesi, Sistem Yayıncılık ve Unilever fuar süresince gençlerle iletişim kurdu.

Firmaların yetkilileriyle standlarda kısa süreli sohbet etme şansını bulan gençler, zirve kapsamında gerçekleştirilen seminerlerde de merak ettikleri soruların yanıtlarını aradılar. Hürriyet İnsan Kaynakları Gazetesi Yayın Yönetmeni Yaprak Özer de gençlere kariyer rotasını nasıl çizmeleri gerektiğini anlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!