Kariyer 2000 Zirvesi bugün başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Kariyer 2000 Zirvesi bugün başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2000 00:00

Haberin Devamı

Hürriyet İnsan Kaynakları Gazetesi (İ.K.) ve Eventus tarafından düzenlenen bugüne kadarki en kapsamlı kariyer fuarı olan ‘‘Kariyer 2000 Zirvesi’’ bugün İstanbul Lütfü Kırdar Kongre Merkezi'nde başlıyor. Turizm Bakanı Erkan Mumcu'nun açılış konusmasıyla başlayacak zirvenin ilk gününde Hürriyet Gazetesi İcra Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı ve Eventus Yönetim Kurulu Başkanı Alper Utku da bir konuşma yapacak. Zirvenin ilk gününde sabah saat 10.00'da Türkiye ve Avrupa'da 320 binden fazal kişiye ve 270 büyük kuruluşa seminer veren Emile Ratelband, ‘‘Unlimited Power’’ konferansı verecek. ‘‘Ateşin Üstünde Yürüten Adam’’ olarak ünlenen Datelband, insanlara motivasyon yoluyla güçlerini zirveye çıkarmanın, başarıya giden yolda engelleri ortadan kaldırmanın yollarını gösteriyor ve insanlara kendine güveni aşılıyor.

İki gün sürecek Kariyer 2000 Zirvesi, iş dünyasının geleceğini oluşturan gençlerle, Türkiye'nin önde gelen firmalarını buluşturuyor. Zirvede, kurumsal katılımcı firmalar, standlarından yapacakları yüzyüze insan kaynakları etkinlikleri sayesinde hedef kitleleriyle aracısız buluşabilecekler.

Kariyer 2000 Zirvesi'nin konuşmacıları arasında Nasuh Mahruki, Ferhan Şensoy, William Lamb, Yaprak Özer, Mehmet Ali Birand, Ömer Madra, Nuri Çolakoğlu da yer alıyor.

Zirveye katılan firmalar ise şunlar: Adecco, Alcatel, Baltaş-Baltaş, Beykent Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi, Datassist, D&R, Demirbank, Doğan Burda Rizzoli, e-kolay.net, EGS Bank, Elektronik Ticaret, Galatasaray Üniversitesi, Hürriyetim, IBM, İktisat Bankası, KRM Temporary, Kariyer.net, LSR, Microsoft, Netron, Personel Online, Platin Dergisi, Sabancı Üniversitesi, Sistem Yayıncılık, Unilever.

Kariyer 2000, Commercial Union Hayat Sigorta'nın ana sponsorluğu, Demirbank, Alcatel, e-kolay.net'in resmi sponsorluğu ve RedBull Energy Drink'in katkılarıyla gerçekleştiriliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!