Karanlıktan S-Cross ile çıkacak

Güncelleme Tarihi:

Karanlıktan S-Cross   ile çıkacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2013 01:38

Dünyada Volkswagen Grubu’na satışı gündeme gelen ancak daha sonra yoluna tek başına devam eden Japon Suzuki’de hisse değişim sürecinde yaşananlar Türkiye’deki operasyonu da önemli oranda yaraladı.Geçen süreyi aldığı yaraları sarmakla geçiren Suzuki, yeni modelleri ile içinde bulunduğu durumdan çıkış arıyor.

Haberin Devamı

Suzuki Genel Müdürü Engin Kubilay’ın deyimiyle son yılları karanlık bir odada geçiren Japon marka, 26 Eylül’de piyasaya süreceği S-Cross modeliyle, aydınlık günlere ulaşmayı hedefliyor.

TÜRKİYE’DE 30 YIL


S-Cross’un tanıtım toplantısında bir konuşma yapan Engin Kubilay, geride bıraktıkları iki yılda öncelikle satış ve satış sonrasına yönelik yeniden yapılanma sürecini tamamladıklarını, bu çerçevede 13 yeni bayi anlaşması yaptıklarını belirtti. Suzuki’nin bu yıl Türkiye’deki 30’uncu yılını kutladığını ifade eden Kubilay, Japon üreticinin deniz motorları, motosiklet ve otomobil alanında faaliyet gösterdiğini hatırlattı. Hedeflerinin bu üç alanda da Türkiye’nin en dinamik ve hızlı büyüyen markası konumuna gelmek olduğunu ifade eden Kubilay, sözlerini şöyle devam etti:

Karanlıktan S-Cross   ile çıkacak

Haberin Devamı

HEDEF 5 BİN SATIŞ

Marka olarak asıl önemli atağı otomobilde yapmayı planladık. 2011 yılında bin 340, 2012 yılında bin 800, 2013’te ise 2 bin 600 araç satışı hedefledi. Bayilerimize markayı yüzde 1’lik pazar payına oturtma sözünü verdik. Önümüzdeki yıl 5 bin adet hedefliyoruz. Bunun yüzde 0.8’lik pazar payına eşit geleceğini düşünüyoruz. Bu hedefe koşarken en önemli kozumuz S-Cross modelimiz olacak.”

5 yıl garanti

26 Eylül’de satışa sunulacak S-Cross’un satış fiyatı 51 bin 600 liradan başlarken, otomobilin en pahalı versiyonu 85 bin lirayı bulacak. 5 yıl 150 bin kilometre garantiye sahip araç, 1.6 dizel ile 1.6 benzinli düz ve oOtomotik vites seçeneklerini barındırıyor. Ayrıca 4x2 ve 4x4 seçenekleri bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!