Kalitenin ünlüleri geliyor

Güncelleme Tarihi:

Kalitenin ünlüleri geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 1997 00:00

Haberin Devamı

Bu yıl altıncısı düzenlenen TÜSİAD-KalDer Kalite Kongresi'ne konuşmacı olarak ekonomi ve siyaset dünyasının ünlü isimleri ve kalitenin ‘‘guru’’ları katılıyor. İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda 12-13 Kasım'da gerçekleştirilecek kongrenin açış konuşmasını, Alcatel Alsthom Başkanı Serge Tchuruk yapacak.

Kongreye ayrıca General Electric Başkan Yardımcısı A.C.Stewart, Amerika Kalite Vakfı (AOQC) eski Başkanı ve ünlü kalite gurusu James Harrington, Fransa Cumhurbaşkanlığı eski Başdanışmanı ve yazar Jacques Attali gibi dünyaca ünlü isimler katılıyor.

Devlet Bakanı Işın Çelebi ile Dünya Bankası Ortadoğu ve Kuzey Afrika Başkan Yardımcısı Kemal Derviş'de katılacak. Kongre kapsamında ayrıca Charles Aubrey gibi ünlü kalite uzmanlarının yöneteceği Workshop'lar da düzenlenecek.

Ekonomi Yönetiminde Kalite ile ilgili altı oturumun yapılacağı kongre kapsamında Toplam Kalite Yönetimi ile ilgili 19 teknik oturum gerçekleştirilecek. Geçen yıl 1700 kişinin katıldığı Ulusal Kalite Kongresi'ne bu yıl 2 binin üzerinde kişinin izleyeceği tahmin ediliyor.

1997 TÜSİAD-KalDer Kalite Ödülü'nün sahibi olan kuruluşun açıklanacağı ödül töreni kongrenin son oturumunun ardından Kongre Merkezi'nde yapılacak.

İlki geçen yıl düzenlenen Kalite Fuarı'nın ikincisi ise 12-15 Kasım tarihleri arasında Hyatt Regency Oteli'nde düzenlenecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!