Kadın girişimci ve adaylarına fırsat

Güncelleme Tarihi:

Kadın girişimci ve adaylarına fırsat
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2018 21:42

“Birlikte daha güçlü” sloganıyla kadınları istihdam ve girişimcilik alanında desteklemek amacıyla koçluk, mentorluk, danışmanlık, eğitim desteği içeren kapsamlı programlar düzenleyen BizBizze Kadınlar için Fikir ve Destek Derneği, 2018 Sonbahar Girişimcilik Programı başvurularını almaya başladı.

Haberin Devamı

BizBizze 2018 Sonbahar Girişimcilik programı kendi işini kurmak ya da kurmuş olduğu işi güçlendirmek isteyen kadın girişimcilerin başvurularını almaya başladı.

2017’nin son aylarında kurulan BizBizze Kadınlar için Fikir ve Destek Derneği, kadınları hem sosyal alanda hem de istihdam ve girişimcilik alanında desteklemek amacıyla çok yönlü programlar düzenlemeye ve kadın girişimcileri buluşturan etkinlikler yapmaya devam ediyor.

Tamamen ücretsiz olan, 1 Ekim-30 Kasım tarihleri arasındaki programa İstanbul’da yaşayan, en az lise mezunu, 18 yaş üstü girişimci ya da girişimci adayı kadınlar başvurabilecek.

BizBizze 2017 yılında girişimcilik programıyla işini kurmak isteyen 103 kadının, istihdam programıyla iş arayışındaki 100 kadının hayatına dokundu. Bu programlar kapsamında girişimci adayları 86 saat eğitim alırken, istihdam programı katılımcıları da 56 saat eğitim aldı.

BAKMADAN GEÇME!