Japonya'da ilginç özür: Sen misin bento yemek için işyerini 3 dakika erken terk eden!

Güncelleme Tarihi:

Japonyada ilginç özür: Sen misin bento yemek için işyerini 3 dakika erken terk eden
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2018 13:34

Japonya'da ilginç bir olay yaşandı. Öğle yemeğine başlamak için masasını 3 dakika erken terk eden ve 7 ay içinde 26 kez aynı olayı tekrar eden adam, müdürleriyle birlikte ekran karşısına çıkarak özür diledi ve yarım günlük maaşını iade etti.

Haberin Devamı

Japonya'nın Kobe kentindeki bir kanalda sivil memur olarak çalışan ve su işleriyle ilgilenen 64 yaşındaki çalışanın, Japonya'da oldukça popüler bir yemek olan 'bento' alabilmek için 7 ay içerisinde 26 kere öğle yemeğine 3 dakika erken çıkması krize neden oldu.

Haberturk.com'da yer alan habere göre İsmi açıklanmayan çalışan, müdürleriyle birlikte kameralar karşısına geçerek özür diledi ve çok üzgün olduğunu söyledi.

Çalışanı müdürlerine şikayeteden kişi ise iş arkadaşı oldu. Müdürün ofisinden görülen lokantaya gittiği tespit edilen adam her gün 3 dakika erken çıktığını itiraf ederek, "Çok pişmanım" dedi ve 3 dakika için yarım günlük maaşını iade etti.

Yetkililer ise duruma daha erken müdahale edemedikleri için üzgün olduklarını açıkladı. Yetkililerden biri, "Bizim öğle aramız 12:00'den 13:00'e kadardır. Onun öğle yemeğine daha erken çıktığını fark ettik" dedi.

Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!