James Hunter GYİAD'ın konuğu

Güncelleme Tarihi:

James Hunter GYİADın konuğu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 1998 00:00

Haberin Devamı

Girişimcilik konusunda Avrupa'nın en önemli isimlerinden biri olan İskoçyalı James Hunter, 29 Eylül Salı günü İstanbul'da bir konferans verecek.

Genç Yönetici ve İşadamları Derneği'nin (GYİAD) konuğu olarak Türkiye'ye gelecek olan James Hunter, iş hayatında bilinmesi gereken soru ve cevapları, eğlendirerek sunmasıyla tanınıyor.

İskoçya doğumlu James Hunter, son beş yıldır kendi şirketi Hunter Management Group kanalıyla yönetim danışmanlığı yapıyor. Hunter'ın şirketi, 1998'de Macbean & Company Şirketi'ni satın aldı. Hunter, 1982-1994 yılları arasında bu şirketin başkanlığını yürütmüştü.

ÖDÜLLERİ

James Hunter'ın yöneticilik, girişimcilik, işletmecilik gibi konularda bir çok ödülü de bulunuyor. Hunter'ın şirketi 1993'te İngiltere'nin en hızlı büyüme gösteren 50 firması içinde yer alan tek İskoç firması oldu.

Hunter, çeşitli kuruluşlar tarafından da 1993'te Avrupa Girişimcilik Ödülü, 1993'te Yılın Girişimcilik Ödülü, 1994'te İskoçya Yöneticilik Ödülü, 1994'te Yılın İşadamı Ödülü gibi bir çok ödülün de sahibi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!