Ivanka Trump: İstanbul için en iyisi yükseliyor

Güncelleme Tarihi:

Ivanka Trump: İstanbul için en iyisi yükseliyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2009 00:00

Trump Organizasyon İş Geliştirme ve Stratejik Yatırımlar Başkan Yardımcısı Ivanka Trump, İstanbul’a gelerek, Trump markasının Avrupa’daki ilk projesi olan Trump Towers Istanbul’u ziyaret etti.

Haberin Devamı

Ekim ayında gerçekleşen evliliği, piyasaya yeni çıkan kitabının tanıtım organizasyonları gibi yoğun iş programı arasında İstanbul’a gelen Trump, “Alanında ‘en iyisi’ olarak ün yapmış olan Trump’ın İstanbul için de en iyisini yaptığına inanıyoruz” dedi.
ABD’li iş adamı ve emlakçı Donald J. Trump’un kızı olan ve babasının yönetim kurulu başkanı olduğu şirkette yardımcılığını yapan Ivanka Trump, Nisan 2008’de de projenin tanıtımı için İstanbul’a gelmişti. Dün de Trump Towers Istanbul projesinin temmuz ayında tamamlanan ve ev sahiplerinin kullanımına sunulan Lounge ve 3 farklı tarzda tasarlanmış olan örnek dairelerinin açılışını yapmak için İstanbul’a gelen Ivanka Trump, grubun çok yakından gelişimini takip ettiği Trump Towers Istanbul’u ziyaret etmek için kısa süreliğine de İstanbul’a gelmekten memnun olduğunu belirtti.
Yakından takip ediyor
“Türkiye Avrupa’nın ilk Trump markalı projesini gerçekleştirmek için mükemmel bir ülke” diyen Ivanka Trump, bu ziyaret sırasında şunları söyledi: “Burada, çarpıcı dizaynından sıradışı hizmetlerine kadar her ayrıntısıyla Trump markasını ve ayrıcalıklarını anlayan, takdir eden ve ince zevklere sahip sofistike bir kitleye hitap etmekten mutluluk duyuyoruz. Projenin rezidans bölümüyle elde ettiğimiz başarıyı alışveriş ve ticari alanlar için de yakalayacağımıza inanıyoruz. Sonuç olarak, alanında ‘en iyisi’ olarak ün yapmış olan Trump’ın İstanbul için de en iyisini yaptığına inanıyoruz.”
Ivanka Trump,  bugün yine Trump Towers Istanbul Lounge’da Istanbul’un seçkin isimleri ile bir araya gelecek.

Haberin Devamı

Avrupa’nın ilk Trump Towers’ı

NEW York, Chicago ve Las Vegas’tan sonra İstanbul’un kalbi Şişli’de yeralan Trump Towers İstanbul, Avrupa’nın ilk Trump Projesi olma özelliğini taşıyor. Lüksü zirvede yaşamak isteyenlere ayrıcalıklarla dolu yeni soluk getiriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!