İTS’nin yeni rotası Türkmenistan oldu

Güncelleme Tarihi:

İTS’nin yeni rotası Türkmenistan oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2011 12:40

Fransız- Amerikan ortaklı telekomünikasyon devi Alcatel- Lucent firmasının Türkiye- Azerbaycan distribütörü İTS İletişim Teknolojileri firması Azerbaycan’da önemli Telekom projelerine başarıyla imza atıyor.

Haberin Devamı

Azerbaycan’daki başarının ardından rotayı Türkmenistan’a çeviren İTS firması, 2010 yılında başlayan Türkmenistan projelerini 2011’de artırmayı planlıyor. İTS, Azerbaycan’da son 2 yıldır başarılı projelere imza atıyor

Ocak 2009 tarihinde İTS Bakü ofisini açtıklarını ifade eden Emre Önder, son 2 yıldır, Azerbaycan’da kamu, turizm ve özel sektörde santral, data altyapısı ve video konferans projeleri tamamladıklarını kaydetti.

Son birkaç yıldır, büyük gelişme kaydeden Azerbaycan’da ileri iletişim altyapısı yatırımına olan talebin katlanarak büyüdüğünü anlatan Emre Önder, “İletişim çağındayız. Global pazarlarda iş yapan firmaların, ileri iletişim altyapı yatırımını yapması zorunlu hale geldi. İTS olarak, iletişim, bilişim ve telekomünikasyon sektörlerinde Türkiye’nin lider firmalarından biriyiz. Son yıllarda, ülkemizin yanı sıra, Türki Cumhuriyetlerde de Telekom altyapısı ve bütünleşik haberleşme çözümlerini sunuyoruz. Yoğun, bir iş talebiyle karşı karşıyayız” dedi.

Haberin Devamı

Sistem entegratörlüğü’ rolünü üstlendik

İş ortaklarına, Telekom sektörüne ve KOBİ’lere katma değerli ürünler ve servisler sunan lider bir firma olduklarını ifade eden Emre Önder, iletişim, bilişim ve telekomünikasyon gibi tüm iş kollarında ‘sistem entegratörlüğü’ rolünü üstlendiğini açıkladı.

Yazılım ve donanımdaki son teknolojik gelişmeleri anında müşterilerine uyguladıklarına işaret eden Emre Önder, son teknolojinin verimli kullanılmasıyla, işletmelerin iletişim maliyetlerinde %30’ları geçen azalmaların yaşanacağını kaydetti.

Başarılı bir yıl geçirmekte olduklarını anlatan Emre Önder, mevcut ürün gamına, Alcatel- Lucent’in yeni kurumsal çözümleri ECS ve BICS’ın yanı sıra, Çağrı merkezi çözümleri, RFS, Audiocodes ve Jabra gibi telekom sektörüne yönelik yeni ürünlerin eklendiğini sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!