İstanbul’da köy yaşamı imkânı bu projede

Güncelleme Tarihi:

İstanbul’da köy yaşamı imkânı bu projede
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2017 09:54

İSTANBUL'un diğer ilçelerine göre konut fiyatlarının hala çok uygun olduğu Şile, bir yandan doğal yaşam sürmek isterken, diğer yandan İstanbul’daki işine yarım saatte ulaşmak isteyenlerin tercihi oluyor.

Haberin Devamı

Sabiha Gökçen uluslararası havaalanına yakınlığı, yapımı devam eden kuzey otoyolları ile üçüncü havaalanına direkt ulaşım, üçüncü köprü ve bağlantı yollarının açılması, yeni yapılan yol ile Ağva ile arasının 15 dakikaya iniyor olması ve bölgeye üniversite, hastane, marina gibi birçok yatırım yapılıyor olması önümüzdeki dönemde Şile’yi daha cazip hale getirecek gibi görünüyor.

ORMAN İÇERİSİNDE BUTİK BİR KÖY

Şile’de son yıllarda markalı konut projeleri de geliştirilmeye başlandı. Bunlardan en yenisi Şile’nin merkezine 3 km uzaklıkta olan ForestVille. Şile’nin etrafı ormanlarla kaplı Meşrutiyet mahallesinde 2 katlı binalardan oluşan projeye ulaşım da oldukça kolay. Şile’ye girmeden hemen önce ve 3 kilometrelik kum sahiliyle Şile’nin en güzel plajlarından birisi olan Kumbaba Plajına yürüme mesafesinde. 

Haberin Devamı

STÜDYO DAİRE FİYATINA 2 ODALI VİLLA-EV

Şile’deki yeni projelerin en önemli özelliği, eski büyük villa projelerine kıyasla fiyat olarak daha kolay ulaşılabilir olmaları. Villa-Ev denilen bu konseptin son projesi ForestVille’de 2 odalı villa-evlerin lansman fiyatları 249.000 Tl’den başlıyor. Bu tarz evlerin hem önde hem de arkada yer alan terasları, orman içindeki konumu ve direkt bahçeye açılan kapıları ile Studyo daire fiyatına müstakil ev konforu yaşatıyor. 

Homar Yapı’nın hayata geçirdiği projede teslimler 1 yıl gibi kısa bir sürede yapılacak. Çok yakın bir konumda aynı tarihlerde bitmesi planlanan yeni Şile devlet hastanesi sebebiyle bir yıl içerisinde önemli oranda değer artışı olacağı belirtiliyor. 

ŞİLE’DE YAŞAYANLARA HER GÜN TATİL

İstanbul’un hemen yanı başında ancak İstanbul’un karmaşasından uzak Şile çevresinde gezilecek birbirinden güzel yerler var. Ünlü nehri ve harika mimarileri ile nehir etrafında dizilmiş evleriyle bir butik oteller merkezi olan Ağva, Şile’ye 15 dk mesafede. Pek bilinmeyen ama İstanbul’un saklı cennetlerinden olan Saklıgöl’e ise Şile merkezden 15 dk’da ulaşılabiliyor.

Şile’deki konut projeleri sadece hafta sonlarını ve tatillerini Şile’de geçirmek isteyenlerin değil 4 mevsim Şile’de yaşamak isteyenlerin de tercihi. Şile otobanından işlerine yaklaşık yarım saatte gidip gelerek akşamları doğaya dönmek isteyenlerin sayısı son zamanlarda giderek artıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!