İstanbul'da doğan 'Çağdaş' Bodrum'da büyüdü

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda doğan Çağdaş Bodrumda büyüdü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2013 09:22

Bundan 26 yıl kadar önce temeli İstanbul’da atılan Çağdaş Holding, Bodrum’da inşaatına başladığı Swissôtel sayısını ikiye çıkarmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Çağdaş Holding CEO’su Çağdaş Çağlar, bir çok sektörde faaliyet gösterdiklerini, ancak Çağdaş İnşaat’ın holding bünyesinde amiral gemi konumunu sürdürdüğünü kaydetti.

Çağdaş Holding’in, havacılık, enerji, mermer ve turizm alanlarında faaliyetlerinin olduğunu aktaran Çağdaş Çağlar “İstanbul'da bir çok projeye hayat verdikten sonra, 1997 yılında Çağdaş Beton santralini kurarak yatırım rotamızın büyük bir kısmını Bodrum'a yönelttik. Hizmet verdiğimiz tüm sektörlerde müşterilerimizin ihtiyaçlarını eksiksiz olarak karşılamayı kendimize hedef olarak belirledik. İnsani değerlere ve doğaya olan saygımızla, teknolojinin tüm imkânlarını kullanarak yenilikçi projelere imzamızı atıyoruz” şeklinde konuştu.

GRUP BÜNYESİNDE 12 ŞİRKET

Bodrum’da yürüttükleri çalışmalarda, kültürel mirasa, doğaya ve yöreye özgü mimarinin çizgilerine bağlı kaldıklarını ifade eden Çağlar konuşmasının devamında

Haberin Devamı

İstanbulda doğan Çağdaş Bodrumda büyüdü

“Bodrum'un gelişmesine ve korunmasına destek olurken, diğer bir taraftan da kalitemiz ve saygınlığımızla Bodrum'da lider konumuna ulaştık. Konut sektörüne giriş yaptığımız 1987 yılından itibaren satışlarımızın tamamlandığı ve devam ettiği 20 saygın konut projesine imzamızı atmış bulunmaktayız” dedi.

Çağdaş Holding bünyesinde 12 şirketin bulunduğunu aktaran Çağlar, holding bünyesinde 400’ü aşkın personellerinin bulunduğunu kaydetti.

OTEL VE REZİDANS PROJESİ

Hali hazırda satışların devam ettiği 9 projelerinin olduğunu aktaran Çağlar “Turgutreis’te yer alan Swissôtel Resort Bodrum Beach, 72 adet rezidans, otel ve sahil şeridinden oluşmakta. Bodrum genelinde ayrıca merkezde, Bitez’de, Yalıkavak’ta ve Torba’da çeşitli projelerimiz bulunmakta” dedi.

Çağlar, Bodrum Turgutreis'te devam eden Swissôtel Resort Bodrum Beach projesinin ardında şehir oteli olarak planlanan ve Bodrum merkezde konumlandırılan Swissôtel Resort Bodrum Hill projesine ise eylül ayı itibariyle başlayacaklarını ifade etti.

Haberin Devamı

Çağlar, daha önce gemi yanaşma iskelesi bulunmayan Bodrum'da Mart 2008'de hayata geçirdikleri Bodrum Cruise Port projesi ile gemilerin rahatlıkla yanaşabildiğine işaret ederek “Lokasyon olarak Milas Havalimanına 36 km, şehir merkezine birkaç dakikalık yürüme merkezinde olan, terminal binası dahil toplamda 22 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulu. İştiraklerimizden biri olan Bodrum Cruise Port’un bu yıl yüzde 30 büyümesini hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!