İstanbul Havalimanı'nda yarıyıl tatili hareketliliği

Güncelleme Tarihi:

İstanbul Havalimanında yarıyıl tatili hareketliliği
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 17, 2020 16:11

Seyahate çıkan yolcular, iç ve dış hat terminalinde yoğunluk oluşturdu

Haberin Devamı

Yarıyıl tatilinin başlamasıyla seyahate çıkan yolcular dolayısıyla İstanbul Havalimanı'nda hareketlilik yaşanıyor. Öğrencilerin karne almasının ardından yurt içi ve dışına gitmek isteyen yolcular havalimanına gelmeye başladı.

Yolcular, terminal girişlerindeki kontrol noktalarından geçerek, iç ve dış hat terminallerinde bilet işlemlerini yaptı. Yarıyıl tatilini İstanbul dışında geçirmek isteyenler ile umre ibadetini yapmak için kutsal topraklara giden vatandaşlar nedeniyle öğle saatlerinde zaman zaman yoğunluk oluştu.

YoÄŸunluÄŸun yaÅŸandığı terminallerdeki yolcular görevliler tarafından iÅŸlem yapılan kontuvarlara yönlendirdi.Â

İstanbul Havalimanında yarıyıl tatili hareketliliği
SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI’NDA DA YARIYIL HAREKETLİLİĞİ

Haberin Devamı

İSTANBUL Havalimanı’nda olduğu gibi Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda da yarı yıl hareketliliği yaşanıyor.

Tatilin tadını İstanbul dışında ve yurt dışında çıkarmak isteyen aileler Sabiha Gökçen Havalimanında zaman zaman yoğunluk oluşturdu. Terminal girişlerindeki kontrol noktalarından geçen yolcular bilet işlemlerini yapmak için bankolara geldi. Bagaj ve check-in işlemlerini tamamlayan yolcular uçağa binmek üzere uçuş kapılarına yöneldi. Çocuklarıyla yarıyıl tatilinin tadını çıkarmak isteyen ailelerin bu yıl tercihi yurt içi olduğu öğrenildi.

İstanbul Havalimanında yarıyıl tatili hareketliliği
TERCİH YURT İÇİ

Serdar Demir, "Yarıyıl tatili için geldik. Diyarbakır’a gideceğiz. Hem tatil amaçlı hem de aile ziyareti amaçlı" diye konuştu. Demir’in oğlu Berat Demir ise karnesinin iyi olduğunu ifade etti. Kardeşi 5. Sınıf öğrencisi Duru Demir ise, "Karnem çok iyiydi, takdir aldım. Tatilde kuzenlerimle ve akrabalarımla vakit geçirmek istiyorum" ifadesini kullandı. Nilüfer Yıldız da, "Yarıyıl tatili için geldik. Aneannelerinin yanında geçirecekler, onun için geldik. Karneleri hepsi çok iyi" dedi.

İstanbul Havalimanında yarıyıl tatili hareketliliği

 

 

Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAÅžANANLAR

BAKMADAN GEÇME!