Ä°stanbul geleceÄŸin yeme-içme kültürü ile tanışıyor

Güncelleme Tarihi:

İstanbul geleceğin yeme-içme kültürü ile tanışıyor
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 11, 2012 00:00

Yeni nesil interaktif sipariş sistemi olan E-Table’ın (elektronik masa) yaratıcısı İngiliz Compurants Limited şirketi, bu teknolojiye sahip yemek servisi teknolojisinin Türkiye’de uygulanması amacıyla TOT Gıda ile anlaştı.

Haberin Devamı

AnlaÅŸmayı imzalayan TOT Istanbul, E-table teknolojisiyle tasarlanmış yeni interaktif restoran konseptine sahip ilk restoranını kısa süre içerisinde Ä°stanbul’da açmayı planlıyor.Â

E-table, restoran müşterilerine yemek esnasında interaktif masa sayesinde bir çok işini yerinden kalkmadan yerine getirme olanağı sunuyor. Yeni sistem işletmecilerine sağladığı olanaklar nedeniyle de dünya çapında restoran sahiplerinin artan oranda ilgisini çekiyor.

TOT İstanbul ile yapılan işbirliğini değerlendiren Compurants Satış Direktörü Mark Boyle; "TOT Istanbul’un yaratıcı ekibi ile yeni restoran kavramını Türkiye’ye taşımaktan çok mutluyuz. Restoranlar için etkileşimli (interaktif) sipariş sistemi ile ilgili bölgede hızla gelişen iş potansiyelini değerlendirmek için TOT İstanbul ile uzun soluklu bir işbirliği içinde olmayı arzuluyoruz" dedi.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55eb63d6f018fbb8f8be06f1

GÖKÇE: SEKTÖRDE ÇITA YÜKSELTMEK İSTİYORUZ

TOT Istanbul Yönetici ortağı Tunç Gökçe ise TOT İstanbul olarak E-Table teknolojisini Türkiye’ye getirerek yeme içme sektöründe çıtayı yükseltmekten heyecan duyduklarını belirtti.

Gökçe, "Çok yakında İstanbul’da ilk restoranımızın açılması ile birlikte, konuklarımız ilk defa 'geleceğin yeme içme konsepti' ile tanışacaklar. E-Table ekibini desteği ile TOT’u hızlı büyüyen bir marka haline getirmek istiyoruz" dedi.

TOT İstanbul, bunun yanı sıra çeşitli işbirlikleriyle bu konsepteki restoranları yaygınlaştırarak, bu alanda Türkiye ve bölgede lider işletmeci olmayı hedefliyor.

E-Table sistemini geliştiren Compurants Ltd, bu sistemle 2008 yılında Londra’nın Soho bölgesinde açılan ilk restoran olan Inamo ile önemli başarı kaydetti. Aynı sistemi uygulayan ikinci işletme ise 'dünyadaki en büyük interaktif restoranı' olarak bilinen Inamo St. James, yine Londra’da 2010 yılında açıldı. Compurants bu teknolojinin kullanımı için Avrupa’da çeşitli yatırımcılara lisanslar da verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!