Işıkları sabaha kadar yanacak saat başı indirim gongu çalacak

Güncelleme Tarihi:

Işıkları sabaha kadar yanacak saat başı indirim gongu çalacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2012 00:00

Geçen yıl kasım ayında çıkan yangın sonucunda kapatılmak zorunda kalınan Beylikdüzü 5M Migros mağazası, cuma günü tekrar hizmete giriyor.

Haberin Devamı

Migros, açılışa özel yapacağı etkinlikte, Cuma günü öğle saatlerinden Cumartesi sabah saatlerine kadar ışıklarını söndürmeyecek ve her saat başı ‘indirim gongu’ çalacak. Ayrıca açılış gününün akşamında 147 metrelik dev projeksiyon sistemiyle çeşitli gösteriler gerçekleştirilecek.

Migros’un amiral gemisi

Beylikdüzü mağazası için ilk günkü heyecanı taşıdıklarını söyleyen Migros Genel Müdürü Özgür Tort, Beylikdüzü mağazasının Migros’un ‘Amiral gemisi’ olduğunu belirterek, “Mağazanın açılışa özel, bir çok etkinlik ve aktivite planladık. Beylikdüzü bizim için çok önemli. Mağazanın yeniden açılacak olması bölge halkını da heyecanlandırıyor. Bu tür mağazalarda alışveriş iki yönde değer yaratıyor. Bir yandan müşteriye, aile bütçesini kollayan fiyat avantajlarını sunuyor, diğer yandan aile üyelerinin her birine farklı şekilde dokunan eğlendiren yeni trendleri sunan bir deneyim yaşatıyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Izgarada balık yapacak

Mağazanın konseptinden açılış programına kadar her konuda tıpkı ilk günkü heyecanı duyarak çalıştıklarını belirten Tort, Beylikdüzü Migros’ta bir çok yenilik olacağını belirtti. Tort, şöyle devam etti: “Tüm müşterilerimize özellikle en vurucu forvetimiz taze gıdalara bir değil iki kere bakmalarını öneriyorum. Öyle çok çeşidin bulunduğu bir mağaza oldu ki balığı bile ızgarada pişirip müşteriye sunacağız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!