İş dünyası Erbakan için ne mesaj verdi

Güncelleme Tarihi:

İş dünyası Erbakan için ne mesaj verdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2011 00:00

TOBB: Türkiye önemli bir değerini kaybetti

Haberin Devamı

TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu: Büyük devlet ve ilim adamı, Türk siyasi yaşamının değerli ismi 54. Hükümetimizin Başbakanı ve Saadet Partisi Genel Başkanı Sayın Prof. Dr. Necmettin Erbakan, uzun ve başarılı çalışma hayatı içerisinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanlığı görevinde bulunmuştu. TOBB Yüksek İstişare Kurulu üyesi olan Sayın Prof. Dr. Erbakan, ülkemiz için birçok alanda hizmetlerde bulunmuş ve Türk siyasi hayatına büyük katkılar sağlamış  mümtaz bir şahsiyettir.

İTO: Sanayileşmenin önünü açan kişiydi

İSTANBUL Ticaret Odası (İTO) Başkanı Murat Yalçıntaş: Sayın Necmettin Erbakan, gençlik yıllarından itibaren girdiği  mücadeleyi, ilerlemiş yaşına rağmen aralıksız sürdürüyordu. O, kendisine has  tavrı, tarzı ile her zaman örnek bir insan oldu. Türk siyasetine birçok değerli insan kazandırdı. Kavgadan uzak, samimi ve kararlı bir devlet adamı olarak,  Türkiye’nin gelişimi ve yükselmesi için yorgunluk nedir bilmeden çalıştı. Türkiye’nin, gelişmesi için mutlaka ağır sanayi hamlesi yapması gerektiğini her zaman vurgulamıştı. Sanayileşmenin bir ülke için bağımsızlık demek olduğunu ifade etmişti.

Haberin Devamı

TÜSİAD: Sanayiye yaptığı katkıyla anımsanacak

TÜRKİYE Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜSİAD): 54’üncü Hükümetin Başbakanı Sayın Erbakan, şüphesiz siyaset tarihimizin en önemli şahsiyetlerinden biri olmuştur. Ülkemizin iş insanları, Sayın Erbakan’ı, siyasetçi kimliğinin yanı sıra öğretim üyeliği ve bilim adamlığı sıfatlarıyla, akademik ve sınaî alanlarda yaptığı katkılarla da anımsayacaklardır.

MÜSİAD: Davasını son anına kadar savundu

MÜSTAKİL Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Ömer Cihad Vardan: Türk siyaseti ve İslam dünyası, çok önemli bir değerini kaybetmiştir. Prof. Dr. Necmettin Erbakan, ülkede milli değerleri ve ağır sanayinin tesisi anlamında inandığı değerleri ve davasını hayatının son anına kadar savunarak, Türk siyaseti için bir örnek teşkil etmiştir. Erbakan, başbakanlık yaptığı kısa  dönemde dahi ülkeye son derece önemli katkılar sağlamış, İslam ülkeleri arasında  ticaretin gelişmesi adına ciddi adımlar atılmasına vesile olmuştur. Aynı zamanda hizmetleri tüm İslam dünyasında takdirle karşılanmış, örnek alınmıştır.

Haberin Devamı

TESK: Siyasete kazandırdığı kadrolarla hatırlanacak

TÜRKİYE Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken: Sadet Partisi Genel Başkanı ve Eski Başbakanlarımızdan Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Türk siyasi tarihie imza atan liderlerden biriydi. Siyasete kazandırdığı  kadrolar her zaman hatırlanacak.

ACI HABERİ TOPLANTIDA ALDILAR / WEB TV

HASTANE ÖNÜNDE GÖZYAŞI DÖKTÜLER / WEB TV

BAŞBAKAN'DAN ERBAKAN AÇIKLAMASI / WEB TV

İŞTE ERBAKAN'IN ÖLMEDEN ÖNCEKİ SON GÖRÜNTÜLERİ / WEB TV

ERBAKAN HAYATINI KAYBETTİ / WEB TV

 
 
 

KILIÇDAROĞLU'NDAN ERBAKAN'A BAŞSAĞLIĞI / WEB TV

ERBAKAN'IN CENAZESİ EVİNE GETİRİLDİ / WEB TV

FATİH ERBAKAN PARTİ GENEL MERKEZİ'NE GELDİ / WEB TV

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!