İş dünyası eğitimlerinde yelken devri

Güncelleme Tarihi:

İş dünyası eğitimlerinde yelken devri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2011 14:39

İş dünyasının gelişim ihtiyaçlarını farklı araçlarla karşılamak isteyen eğitimciler birbirinden farklı yöntemler geliştiriyor.

Haberin Devamı

Eğitimciler, değişik konseptler ile çalışanların hem keyifle hem de en etkin yolla ve yaşayarak öğrenmelerine öncelik tanıyorlar.
 
Eğitim Dünyasının önemli kurumlarından olan ve firma ihtiyaçlarına göre dizayn edebilen salonlarda, arazide ve tiyatral eğitimler geliştiren Kırmızı Eğitim Danışmanlık, 3 yıldır tüm bunların yanı sıra eğitimlerini denize ve yelkenede taşımış durumda.

Katılımcıların bu tür eğitimler ile deniz üzerinde bir yelkenli teknede yaşamayı ve tekneyi yürütmeyi de öğrendiğini belirten Uzman Psikolog ve Eğitmen Kazım YURDAKUL, "Aynı zamanda oluşturulan kurgularla, ihtiyaç duyulan davranış becerilerini de öğrenebiliyorlar" şeklinde komuştu.

Öğrenmenin keyifli bir ortamda gelişmesinin ötesinde, öğrenme hipnotik dediğimiz biçimde ve dolayısıyla daha kuvvetli ve kalıcı olarak gerçekleştiğini de söyleyen Yurdakul, Bizim firma olarak özelliğimiz, yelken üzerinde eğitimleri terzi-yapımı dediğimiz şekilde yani firma ihtiyaçlarına göre dizayn ediyoruz. İşin yelken tarafında ise Türkiye’de yelkeni iş dünyası ile tanıştıran İstanbul Sailing Academy ile çalışıyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!