İş dünyası Bodur için taziye mesajları yayımladı

Güncelleme Tarihi:

İş dünyası Bodur için taziye mesajları yayımladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2016 21:34

İş dünyası temsilcileri, Kale Grubu Kurucusu ve Onursal Başkanı İbrahim Bodur'un vefatı dolayısıyla taziye mesajları yayımladı.

Haberin Devamı

HİSARCIKLIOĞLU: “İŞ DÜNYASI İBRAHİM BODUR’UN VEFATIYLA ÇOK DEĞERLİ BİR DUAYENİ KAYBETTİ”

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, iş dünyasının önemli isimlerinden Kale Grubu’nun Kurucusu ve Onursal Başkanı İbrahim Bodur’un vefatına ilişkin bir mesaj yayımladı.

İbrahim Bodur’un TOBB Yönetim Kurulu’nda Başkan Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürütmüş olduğuna da işaret eden Hisarcıklıoğlu, mesajında “İş dünyası Sayın Bodur’un kaybıyla çok değerli bir duayen ve hayırsever büyüğünü kaybetti" ifadesini kullandı.

İSO: DERİN ÜZÜNTÜ DUYUYORUZ

İstanbul Sanayi Odası (İSO) açıklamasında "Odamızın kurucularından, sanayimizin ulu çınarı, duayen meclis başkanımız, onur üyemiz ve İSO Meclis Başkanımız Sayın Zeynep Bodur Okyay’ın muhterem babası Dr. Hacı İbrahim Bodur’u kaybetmiş olmaktan derin bir üzüntü duyuyoruz." denildi.

Haberin Devamı


Merhum Dr. Hacı İbrahim Bodur'un, İSO Meslek Komitesi üyeliğinin ardından, 1963 yılında Meclis üyeliği görevini üstlendiği hatırlatılan açıklamada, "1975 yılında İSO Meclis Başkanlık Divanı’na seçilen Bodur, 1978-1992 yılları arasında Meclis Başkanlığı’nı kesintisiz olarak sürdürerek İSO tarihinde en uzun Meclis Başkanlığı görevini yapan sanayici oldu. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve Kale Grubu camiasına sabır, metanet ve başsağlığı diliyoruz." ifadesi kullanıldı.

"BODUR AİLESİ OLMAK ÜZERE TÜM SEVENLERİNE SABIRLAR DİLERİZ"
Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan ise şunları kaydetti:
"DEİK Şeref Üyesi, Kale Şirketler Grubu’nun Kurucusu ve Onursal Başkanı, hayırsever iş adamı Dr. Hacı İbrahim Bodur’u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Türk sanayisinin öncü liderlerinden, Türk ekonomisi ve sanayisinin gelişimine büyük katkıları bulunmuş Sayın İbrahim Bodur'a Allah’tan rahmet, Bodur ailesi ve yakınlarına, Kale Grubu camiasına ve Türk iş dünyasına, DEİK ailesi adına sabır ve başsağlığı diliyoruz."

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Mustafa Koca da "Kurmuş olduğu markayı dünya çapında bir ulusal marka haline getiren, ülkemizin yegane iş adamlarından Kale Grubu Kurucusu ve Onursal Başkanı olan Dr. İbrahim Bodur Bey'i hep çalışkanlığı ve mütevazi kişiliğiyle tanıdık. Bugün
ülkemiz önemli bir değerini daha Hakk'a uğurlamıştır. Her daim başarılı
çalışmaları ve çalışkanlığı ile yad edeceğimiz merhum İbrahim Bodur Bey'e Allah'tan rahmet, başta Bodur Ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabırlar dileriz." açıklamasında bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!