İş arayanlar ile iş verenler bu uygulamada buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

İş arayanlar ile iş verenler bu uygulamada buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2018 16:46

Yeni nesil istihdam kaynağı olarak görülen "biis" uygulaması pazara giriyor. Kullanıcılar, uygulama üzerinden kendilerine verilen görevleri yerine getirdiğinde nakit para da kazanabiliyor. Uygulama, iş arayanları ve işverenleri esnek bir platform üzerinde bir araya getiriyor.

Haberin Devamı

Konu ile ilgili yapılan açıklamada "biis kullanıcıları; istedikleri zaman çalışan, istedikleri zaman işveren olabiliyor. Uygulama, esnek çalışma saatlerinde ihtiyacı olduğu kadar çalışmak isteyenler ile kısa süreli iş yoğunluklarını geçici olarak asiste etmek isteyen işverenleri buluşturuyor" denildi.

ENGELLİLERE ÖNCELİK

Yapılan açıklamaya göre, biis uygulamasında engelliler, down sendromlular ve gaziler öncelikli konumda. Yapılan açıklamanın devamında "Uluslararası bir sistem olan biis uygulaması, Türkiye ile entegre bir biçimde yurt dış̧ında da pazarlama ve tanıtım faaliyetlerine devam ediyor.  Kullanıcı sayısını artıran biis, sadece Türkiye’nin değil, Avrupa’nın ve Ortadoğu’nun da mobil iş gücünü masanıza getirmeyi, hedeflerinizi ve beklentilerinizi maksimum noktaya çıkarmayı hedefliyor" denildi.

Haberin Devamı

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ BİLGİLENDİRİLDİ

Açıklamanın devamında uygulama ile ilgili Eskişehir Anadolu, Konya Selçuk, İzmir 9 Eylül ve Marmara Üniversitesi öğrencileri bilgilendirildi.

biis Genel Koordinatörü Özhan Güler uygulamaya ilişkin açıklamasında: “biis uygulaması ile işverenlerin ayırdığı bütçeyi en doğru şekilde kullanarak, hedef kitleye direkt ulaşıyoruz. biis sayesinde firmalar marka imajını tazelerken ve farkındalığını da artırma imkanına sahip olacak. Bunun yanında paydaşları ile aralarındaki sadakati de güçlendirebilecekler. En önemlisi de çalışmak isteyenler yeni iş imkanları yakalayabilecek ve yerine getirdikleri görev karşılığında nakit para kazanabilecek. Dünyada benzer bir konseptin bulunmaması, açıkçası bizi bu proje adına epey heyecanlandırıyor” ifadelerini kullandı. 

BAKMADAN GEÇME!