InvestCo'dan Alamarka alışveriş sitesine yatırım

Güncelleme Tarihi:

InvestCodan Alamarka alışveriş sitesine yatırım
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2010 13:19

Kurumsal finansman şirketi InvestCo'nun sahibi olduğu Verusa Girişim Sermayesi A.Ş'nin, Türkiye'nin ilk online özel lüks alışveriş kulübü AlaMarka'nın yüzde 51'ini satın aldığı bildirildi.

Haberin Devamı

InvestCo Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ünal, yaptığı yazılı açıklamada, yeni iş fikirlerine yön vererek girişimcilerin önünü açmayı hedeflediklerini belirterek, 3 milyon TL sermayeli Verusa Girişim Sermayesi A.Ş'nin, yatırım için AlaMarka'yı tercih ederek yeni genç girişimcilerin önünü açmayı hedeflediğini ifade etti.

Açıklamada, “A plus” müşterilerine lüks marka ürünlere avantajlı fiyatlar ile ulaşma imkanı sağlamayı hedefleyen AlaMarka'nın, Türkiye'nin ilk ve tek kapalı müşteri üyelik yapısına sahip Özel Lüks Alışveriş Kulübü olduğu kaydedildi.

AlaMarka'nın, müşteri odaklı bir hizmet anlayışını benimsediği dile getirilen açıklamada, müşteri kriter analizine uyan belirli sayıda kişilere verilen bir hak olan “Alamarka.com”un, promosyon yolu ile üyelik alımı yaptığı belirtildi.

Haberin Devamı

InvestCo Kurumsal Finansman Danışmanlık A.Ş'nin yatırımcılara, halka arz, birleşme, satın alma, değerleme, büyüme stratejileri, yatırımcı ilişkileri, kurumsal yönetim konularında danışmanlık hizmeti verdiği, InvestCo bünyesinde faaliyet gösteren Verusa Girişim Sermayesi'nin ise Türkiye'de gelişmekte olan şirketlere yatırım yaparak büyümelerini sağlamayı hedeflediği bildirilen açıklamada, Investco'nun AlaMarka yatırımının 1 milyon dolar civarında olduğu ifade edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!