İnternetten satarak kazanın

Güncelleme Tarihi:

İnternetten satarak kazanın
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2010 17:27

Yorktrade E-Dış Ticaret Okulları, internetten para kazanmanın yollarını öğretiyor.

Haberin Devamı

Kriz sonrası aylık öğrenci sayısı iki katına çıkan Yorktrade, artan talep karşısında İstanbul, İzmir ve Bursa’dan sonra Ankara’da da bir şube açmaya hazırlanıyor. İki aylık eğitim programlarıyla e-ticaret ve e-dış ticaret uzmanı yetiştiren Yorktrade’in mezunları kendi işlwerini de kurabiliyor.

Piyasa kurallarını önde tutan konseptlerinin farklı sebeplerle çok ilgi gördüğünü söyleyen Yorktrade E-Dış Ticaret Okulları Türkiye Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Elif Erdemir “Kriz sebebi ile aylık öğrenci sayımız iki katına çıkarak 200 katılımcıya ulaştı. Ayda 200 bireysel katılımcının yanında ortalama 40’ın üzerinde firmaya eğitim ve danışmanlık hizmeti veriyoruz” dedi.

Erdemir, kurumlarının ticarete yönelmiş, ticaret yapmak isteyen, işsiz ya da işinde uç noktaya gelmek isteyen kariyer avcıları için sonuç odaklı bir eğitim verdiğini söyledi.

Haberin Devamı

Katılımcıların internetin sunduğu nimetler alemine gerçek şirketlerle gerçek ticaret yaparak adım attığını belirten Erdemir, "Katılımcılar eğitim sonunda en ufak ticari siteden dünyanın en büyük ve karmaşık sitelerine kadar internette kendileri ya da çalıştıkları şirketler için ürün alır-satar hale geliyor. Yorktrade’in sunduğu programla katılımcılar internet ile her türlü ticaretin, sıfırdan son satış noktasına kadar alım-satım yapmanın, internette brokerlık, sermayesiz ticari aracılık yaparak para kazanmanın tekniklerini ve tiyolarını uygulamalı olarak öğreniyor" dedi.

Merkezi Newyork’ta bulunan ve Türkiye’deki faaliyetlerine 2003’te açılan İzmir şubesi ile başlayan Yorktrade 2004’te açılan İstanbul ve 2006’da açılan Bursa şubelerinin ardından yakında Ankara şubesini açmayı planlıyor.

Şimdiye kadar 17 bin mezun veren kurumda bireysel, kurumsal ve VIP olmak üzere üç farklı eğitim programı sunuluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!