İhracatçıya yerel platform

Güncelleme Tarihi:

İhracatçıya yerel platform
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2019 08:30

HEPSİBURADA, e-ticaret üzerinden ihracat yapılabilmesi için düğmeye bastı. 17 binin üzerindeki iş ortağını yurtdışı pazarlarına açan ‘Kolay İhracat’ modelini hayata geçiren şirket, global web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden Türkiye’deki ürünlerin satışını gerçekleştirecek.

Haberin Devamı

Global sayfa ve uygulama, ilk etapta İngilizce ve Arapça dillerinde müşterilerin kullanımına sunuluyor. Ortadoğu ülkelerinde yaşayan müşteriler ülkelerin yerel para birimi ve ödeme sistemleri; diğer ülkelerde yaşayan müşteriler ise Euro veya Dolar para biriminde ödeme yapılabiliyor. Hepsiburada’nın attığı bu önemli adım sayesinde, potansiyel 1 milyar müşterinin olduğu öncelikli ülkeler olan Rusya, Türk Cumhuriyetleri, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Avrupa başta olmak üzere kendi ana dilleri, para birimleri ve ödeme sistemlerini kullanarak Hepsiburada’dan alışveriş yapabilecek.
Hepsiburada Uluslararası Grup Başkanı Emre Ekmekçi, 17 binin üzerindeki iş ortaklarını, bu modelle dünya pazarlarına açtıklarını belirterek, tanıtımı yeni yapılsa da bir süredir hayatta olan proje kapsamında şu an günlük binin üzerinde sipariş aldıklarını ve dünya ülkelerine bunları gönderdiklerini ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!