İhracatçıdan euro bölgesine çıkarma

Güncelleme Tarihi:

İhracatçıdan euro bölgesine çıkarma
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2007 16:58

Türkiye’nin ilk defa “ulusal” düzeyde katıldığı yiyecek içecek sektöründe dünyanın en önemli organizasyonlarından biri olan ANUGA ve otomotiv sektörü için önem taşıyon Equip Auto Fuarı'na katılacak olan Uludağ İhracatçı Birlikleri, Euro bölgesine çıkarma yapacak.

Uludağ İhracatçı Birlikleri Genel Sekreteri İbrahim Okur, yeni ürün ve konseptlerin sunulup tartışıldığı, tüm dünyanın ilgi gösterdiği ANUGA fuarına Türkiye’nin ilk kez ulusal düzeyde katılacağını belirtti. Her yıl dünyanın çeşitli ülkelerinden geniş bir ziyaretçi ve katılımcı portföyüne sahip olan fuarda en çok katılımın Avrupa ülkelerinden olduğunu belirten Okur, bu ülkelerin başında Almanya’nın geldiğini kaydetti.

Almanya’nın Köln şehrinde 13?17 Ekim’de gerçekleştirilecek Fuarda Türkiye’den toplam 125 katılımcı yer alacak. Fuara Uludağ İhracatçı Birlikleri 40 metrekarelik “İnfo Stand”la katılacak. İnfo Stantta uluslar arası kalite standart belgelerine sahip, “Private Label” ayrıcalıklı dondurulmuş meyve, dondurulmuş sebze, konserve sebze, konserve meyve, Reçel-jöle-marmelat, işlenmiş domates ürünleri, su-gazlı içecek ve alkollü içkiler gibi alt sektörlerin tanıtımına öncelik verilecek.

OTOMOTİV FUARINA TÜRKİYE’DEN YOĞUN KATILIM

Avrupa'da otobüs üretiminde birinci, hafif ticari araç üretiminde ikinci sırada bulunan Türkiye, Equip Auto Fuarı'na Uludağ İhracatçı Birlikleri çatısı altında 20’si Bursalı 59 firma ile birlikte katılacak. Fuarı, 1975 yılından bu yana her iki yılda bir düzenleniyor. Bu yıl fuarın on 16’ncısı gerçekleştirilecek. Türkiye, fuara 1995 yılından bu yana düzenli olarak ulusal düzeyde katılıyor.

Uludağ İhracatçı Birlikleri organizasyonuyla 16 Ekim’de Paris Nord Exhibition Center'da "Türkiye Otomotiv ve Yan Sanayi Tanıtım Konferansı” gerçekleştirilecek. vurgulayan Fuarda 59 Türk otomotiv yan sanayii firması, ürünlerini sergileyecek. 20 Ekim’e kadar ziyaretçilere açık olacak fuara bireysel olarak da 34 Türk firması katılacak
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!