İhracat ile büyümeye devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

İhracat ile büyümeye devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2017 00:01

TÜRKİYE’nin ve dünyanın yapı elemanları yükünü üstlenen şirketlerden olan Persan, Çatı, Cephe ve Yalıtım Sistemleri yeni anlaşmalarla büyümesini sürdürüyor.

Haberin Devamı

2016 yılında Orta Doğu pazarına giriş yaptıklarını dile getiren Persan Türkiye Satış Müdürü Ulaş Öztürk, “2017 yılına Ukrayna, Almanya, Katar ve Kazakistan ile yeni anlaşmalara imza attık. Bu alanlarda yatırımlarımızı hızlandırıp yeni pazarlara açılmak istiyoruz” diye konuştu. 

EN BÜYÜK ÜRETİCİLERDEN
Perlite dayalı çatı sistemleri, genleştirilmiş perlit, yapı kimyasalları, termoşap ve termosıva ürünlerinin üretimini ve satışını gerçekleştirdiklerini dile getiren Ulaş Öztürk, şu bilgileri verdi: “Dünyanın en büyük perlit üretici ülkelerinden biri olan Türkiye’de önemli yatırımlara imza atıyoruz. Türkiye perlit kaynakları bakımından zengin bir ülke. İnşaattan tarıma kadar birçok alanda kullanılabiliyor ve kullanıldığı alanlarda mucizeler yaratıyor. Erzincan Erper Maden İşletmesine ait Mollaköy Perlitini yapı elemanlarımızda kullanıyoruz. Perlit kullandığımız yapı elemanları standart yapı elemanları ile karşılaştırıldığında nefes alır, nem ve küfü önler, ses yalıtımı yapar, hafiftir ve ısı yalıtımı sağlar.” 

YURTDIŞI YATIRIMLAR
Persan olarak bu yıl Ukrayna’ya perlit, Almanya’ya kiremit, Katar ve Kazakistan’a da termosıva ürünlerini ihraç ettiklerini belirten Ulaş Öztürk, “Suriye, Ürdün, Irak, Azerbaycan, Gürcistan gibi ülkelere gerçekleştirdiğimiz ihracatımız ise devam ediyor. Persan’ı global bir marka haline getiren avantajlarını daha da geliştirmek için Ar-Ge laboratuvarlarında verimlilik kapasitelerini artırıyoruz. Persan’ın yeni yatırımlarla hem yurt içi hem de yurt dışı pazarda dağıtım ağını geliştireceğiz” dedi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!