Hyundai yakıt tüketimini düşürdü

Güncelleme Tarihi:

Hyundai yakıt tüketimini düşürdü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2011 12:33

Hyundai'nin İzmit Fabrikası’nda üretilen yeni i20 Troy'da yakıt tüketimi düşürüldü.

Haberin Devamı

Hyundai’den yapılan açıklamaya göre, yeni i20 Troy’da "ISG – Idle Stop and Go" olarak adlandırılan akıllı dur-kalk sistemi, 1.4 litre CRDi dizel motor seçeneğiyle de alınabilecek.

Sistem, kısa süreli duraklamalarda ve dur-kalk trafikte motoru durdurarak, yakıt tüketimini yüzde 20’ye varan oranda azaltıyor. Bu sayede i20 Troy 1.4 CRDi’ın yakıt tüketimi 100 km’de ortalama 3,7 lt’ye kadar düşüyor. Ayrıca CO2 emisyon değerleri de yüzde 19’a varan oranlarda azaltılırken 1 km’deki ortalama emisyon 98 gram’a kadar düşüyor.

i20 Troy ISG Plus’ın anahtar teslim satış fiyatı 39 bin 200 TL olarak belirlendi.

DRD'den VW Passat Kampanyası

Hyundai yakıt tüketimini düşürdü
DRD Derindere Filo Kiralama, VW Passat 2.0 TDI Tiptronic DSG modeli için Ağustos ayına özel bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında VW Passat’ın 2.0 TDI motorlu ve Tiptronic DSG şanzımanlı versiyonu için çeşitli finansal paketler sunuluyor.

Haberin Devamı

DRD Derindere, 325 Euro’dan başlayan fiyatlarla 30’dan fazla markanın 120 âdete yakın farklı modeli için operasyonel filo kiralama hizmeti sunuyor.

Peugeot'dan Professionnel programı

2011 yılının ilk 7 ayında satışlarının yaklaşık yarısını filo pazarına yönelik olarak gerçekleştiren Peugeot, bu pazarda farklılaşmak için yeni programları uygulamaya geçiriyor.

Peugeot, profesyonel müşterilerin beklentilerini karşılayabilmek amacıyla Peugeot Professionnel programını hayata geçiriyor. Bu programa bugün itibariyle Türkiye genelinde 31 adet Peugeot Yetkili Satıcısı katılıyor.

Filo müşterisi olan tüzel kişilere yönelik bir program olan Peugeot Professionnel kapsamında özel eğitimlere katılan bir ekip görev yapıyor. Peugeot Professionnel eğitimlerine katılmış uzman araç satış danışmanları; filo müşterilerinin beklentilerine uygun çözümler sunuyorlar ve en doğru aracı seçmelerine yardımcı oluyorlar.

2.el otomobil fırsatları için tıklayın

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!