Hyundai fuarda i-20 modelini tanıttı

Güncelleme Tarihi:

Hyundai fuarda  i-20 modelini tanıttı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2008 17:49

Hyundai Assan Başkanı Kwang-Heum Um, Hyundai'nin yeni modeli i-20'nin Türk tüketicisinin de istek ve beklentilerini her yönüyle karşılayacağına şüphelerinin olmadığını söyledi.

Um, 12. Uluslararası Otomobil Fuarında Hyundai'nin standında düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, Hyundai'nin dünyanın en büyük beşinci üreticisi konumuna yükseldiğini belirterek, önümüzdeki dönemde daha üst sıralara çıkacaklarına olan inançlarının tam olduğunu ifade etti.

Hyundai'nin otomotiv endüstrisinde henüz 40 yaşını doldurmuş genç bir marka olmasına rağmen elde ettiğini başarının otomotiv endüstrisinde örnek teşkil ettiğini anlatan Um, şunları kaydetti:

"Hyundai i-mode gibi geleceği şekillendirecek çevre dostu yeni araçların yanı sıra en iyi ve yüksek kalitedeki modelleri her segmentte sunmak için çalışmalarını sürdürmektedir. i serisi araçlarımızın sonuncusu konumundaki i20 özellikle Türkiye ve Avrupa'da en önemli kriter olan yakıt tüketimi konusunda B-segmentinin en iddialı araçlarından biri olacaktır. Avrupa'da Avrupalı tüketici için hazırlanan i20'nin sportif ve çekici bir tasarımı bulunurken, sürüş ve yol tutuş özellikleri de Avrupa ile Türkiye yollarına uygun şekilde hazırlanmıştır. Türkiye'yi Avrupa'nın ayrılmaz bir parçası olarak gördüğümüz için B-segmenti araçların da Türkiye'de en çok tercih edilen otomobiller olduğunu göz önünde bulundurarak, i20'nin Türk tüketicisinin de istek ve beklentilerini her yönüyle karşılayacağına şüphemiz yoktur."
Um, Hyundai i-20'nin Türkiye'deki satışına 2009 yılının ilk çeyreğinden itibaren başlanacağını sözlerine ekledi.
Hyundai fuarda ayrıca i-Mode konsept aracını da sergiliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!