Hürriyet’ten dev finans forumu

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet’ten dev finans forumu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2017 21:22

FİNANS ve iş dünyası bugün Hürriyet gazetesi tarafından düzenlenen ‘Türkiye Finans Forumu’nda buluşacak.

Haberin Devamı

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın katılımıyla yapılacak forum, Swiss Otel’de gerçekleşecek. Finans sektörünün 2018 beklenti ve öngörülerinin de tartışılacağı zirvede, sigorta ve bireysel emeklilik, sigortacılığın ekonomiye katkısı, gayrimenkul finansmanında alternatif enstrümanlar, banka dışı finans kurumlarının pazarda etkinliğinin artırılması, bankacılık sektöründe dijitalleşme ve gelecek öngörüleri ile sermaye piyasalarının gelişimi masaya yatırılacak. Sektörün tüm önde gelenlerinin yer alacağı zirvede Başbakan Yardımcısı Şimşek ile Bakan Ağbal’ın da sunumları gerçekleşecek. Şimşek’in açılış konuşmasının ardından düzenlenen ‘Sigorta ve Bireysel Emeklilik Oturumu’nda, sigortacılığın ekonomiye katkısı ve sektördeki son gelişmeler konuşulacak. Oturuma Hazine Müsteşar Yardımcısı Ahmet Genç, Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Başkanı Can Akın Çağlar, TSB Başkan Yardımcısı ve Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürü Uğur Erkan, TSB Başkan Yardımcısı ve Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen katılacak.

Haberin Devamı

BAKAN AĞBAL’IN SUNUMU

İkinci oturumda, KONUTDER  ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, EYG Grup İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, McKinsey Türkiye Genel Müdürü ve Kıdemli Yönetici Ortağı Özgür Tanrıkulu tüketiciye yönelik konut finansmanında yeni yöntemleri masaya yatıracak.

Banka dışı finans oturumunda ise Finansal Kurumlar Birliği (FKB) Başkanı-Turkcell Finansman Genel Müdürü Mehmet Cantekin, FKB Leasing Sektör Kurulu Başkanı - Garanti Leasing Genel Müdürü Ünal Gökmen, FKB Faktoring Sektör Kurulu Başkanı - TEB Faktoring Genel Müdürü Çağatay Baydar, FKB Yönetim Kurulu Üyesi  ve Koç Finans Genel Müdürü Pınar Kitapçı, finansam kurumların pazardaki etkinliğinin arttırılmasını tartışacak.

Maliye Bakanı Ağbal’ın sunumuyla sürecek forumun öğleden sonraki oturumunda ise bankacılar sahne alacak. Dijital dönüşüm ödeme sistemleri ve finans sektörü için nasıl fırsat ve tehditler barındırdığını ve 2018 beklenti-lerini, Yapı Kredi Genel Müdürü Faik Açıkalın, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, Şekerbank Genel Müdürü Servet Taze, Turkcell Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri AŞ Genel Müdürü Melike Kara, Katılım Bankaları Birliği Genel Sekreteri Osman Akyüz aktaracak. Son oturumda ise Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği Başkanvekili Berra Doğaner, TEPAV İcra Direktörü Güven Sak, Türkiye Kurumlar Yatırımcılar Derneği Başkanı ve Ak Portföy Genel Müdürü Alp Keler Türkiye sermaye piyasalarının nasıl gelişeceğini konuşacak.

 

Haberin Devamı

 

Mehmet Nane "Gelecekte sanal kişiliklerimizle fiziksel olmayan ortamlarda buluşacağız” | Ofis Dışında

 

BAKMADAN GEÇME!