Hürriyet'ten başarılı ilancılara ödül

Güncelleme Tarihi:

Hürriyetten başarılı ilancılara ödül
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 1998 00:00

Haberin Devamı

hürriyet, 1997 Yılı Seri İlan Ödülleri, önceki gece Hürriyet Medya Towers'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Ödüllerini alan 15 reklam ajansı temsilcisi ve davetlilere kokteyl verildi. Hürriyet Gazetesi Seri İlanlar Müdürü Baki Tuğcu, gecede yaptığı konuşmada, ‘‘Seri ilanda yüzde 68'lik pazar paylı Hürriyet'in trendi hızla yukarı doğru çıkmaktadır. Bu arada modem ile seri ilan bağlantısı kurduk. Modem bağlantısı sayesinde ilanları daha geç saatlerde de kabul edebiliyoruz’’ dedi.

SUADİYE BİRİNCİ

Hürriyet 1997 Yılı Seri İlan'da Suadiye Reklam birincilik, Aral Reklam ikincilik, Levent Reklam'da üçüncülük ödülünü aldı. Suadiye Reklam adına Kamil Soydan ve Aral Reklam adına İbrahim Aral, ödüllerini Hürriyet Gazetesi Reklam Grup Başkanı Ayşe Sözeri Cemal'den aldılar. Üçüncü olan Levent Reklam adına Cengiz Çelik ve özel başarı ödülü kazanan Nisan Reklam adına Zafer Yavuz'a da plaketlerini Hürriyet Gazetesi İcra Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı verdi.

Başarı ödülü kazanan Yılkar Reklam adına Ahmet Karsan ve Güneli Reklam adına Kemal Güneli'ye plaketleri, Hürriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Yalçın Balcı tarafından verildi. Güngör Reklam adına Hasan Yurdakan'a Hürriyet Gazetesi Reklam Koordinatörü Gönül Birkiye, Gren Ajans adına Hikmet Sırma ve Özkeskin Reklam adına Mehmet Özkeskin'e Hürriyet Gazetesi Reklam Koordinatörü Hakan Önen tarafından 1997 özel başarı ödülü olarak birer heykelcik sunuldu. 1996 yılından 1997 yılına en yüksek yüzdesel artışı yapan VIP Ajans adına da Gürsel Özkan ödülünü yine Hürriyet Gazetesi Reklam Koordinatörü Hakan Önen'den aldı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!