Hurriyetemlak.com emlakta yine açık ara lider

Güncelleme Tarihi:

Hurriyetemlak.com emlakta yine açık ara lider
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2013 12:44

Türkiye'nin 1 numaralı emlak portalı Hurriyetemlak.com'un aylık tekil ziyaretçi sayısındaki artış devam ediyor.

Haberin Devamı

Dünyanın en büyük ölçümleme firmalarından olan comScore’un verilerine göre; Hurriyetemlak.com Emlak kategorisi aylık tekil ziyaretçi rakamına göre mayıs ayını da yine birinci sırada kapattı. İlk sırayı kaptırmamakta kararlı olan Hurriyetemlak.com'un aylık tekil ziyaretçi sayısındaki artış devam ediyor.

Hurriyetemlak.com'da kiralık veya satılık konut, iş yeri ve arsa ilanlarıyla her arayışa cevap bulmak mümkün. Günlük olarak sektör gündeminin de nabzını tutan portalda çeşitlenerek yenilenen ürünler de sektör profesyonellerinin ihtiyaçlarını karşılıyor. Portal, 800 bini aşkın ilan portföyüyle Türkiye'nin emlak rehberi özelliğini koruyor.

Hurriyetemlak.com kullanıcıları, geliştirilen yeni uygulama sayesinde bilgisayarlarında arama kriterlerini doldurmadan harita üzerinde arama yapabiliyor. Bu yeni arama özelliği ile haritada seçilen lokasyonda mahalle/sokak ayrımlarını görerek seçim yapmak mümkün oluyor. Böylelikle satılık veya kiralık ev, işyeri ya da arsa bakanlar, ilanın tam olarak nerede olduğunu görebiliyor. İlan ararken mahalle/sokak ayrımları görüldüğü için ilanın yakın çevresi hakkında fikir ediniliyor.

Haberin Devamı

Kaynak: comScore Emlak Kategorisi Aylık Tekil Ziyaretçi Sayısı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!