Hürriyet Seyahat Gazetesi 5 yaşına bastı

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet Seyahat Gazetesi 5 yaşına bastı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2008 00:00

Hürriyet Gazetesi’nin eki olan Seyhat Gazetesi, önceki akşam Ceylan İntercantiontel Otel’de düzenlen bir balo ile 5. yaşını kutladı.

Ev sahipliğini Hürriyet Gazetesi Reklam Grup Başkanı Ayşe Sözeri Cemali, Reklam Grup Başkan Yardımcısı Gönül Birkiye ve Reklam Grup Müdürü İris Cingi’nin gerçekleştirdiği geceye, Hürriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı, Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök’ün yanı sıra seyahat acenteleri, turizmciler, otelciler, ve turizm sektörüne hizmet veren kuruluşların temsilcileri katıldılar.

Keyifle okuyorum

Uçağın içi görünümündeki muhteşem dekor ile süslü salonda bir konuşma yapan Hürriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı, gazetenin, insanların sadece gittiği yerleri değil, insanların gitmediği yerleri de tanıttığını söyledi. Seyahat Gazetesi’nin ilgi ve keyifle okuduğunu söyleyen Vuslat Doğan Sabancı, "Gazetemizin Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök’ten bir torpil istesem de, Seyahat Gazetesi’nde bir köşe yazsam" dedi. Bunun üzerine, konuşmayı takip eden Hürriyet Gazetesi Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök’ün, "Tabii, neden olmasın, hem de çok güzel olur" demesi üzerine, kürsüde konuşmasına devam eden Vuslat Doğan Sabancı, "İcra Kurulu Başkanı olarak da, o zaman kendime bir de yardımcı talep ederim, zira yoğun işlerim var" dedi. Vuslat Doğan Sabancı konuşmasını, gazeteye emeği geçen herkese teşekkür ederek bitirdi.

Hayalleri canlandırmak

Gecede bir konuşma yapan Hürriyet Gazetesi Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök, "Seyahat Gazetesi, bir gazeteden ziyade, insanların hayallerini canlandıran bir de misyona sahip. Bence, Seyahat Gazetesi, bir provokatör. Seyahat Gazetesi okurlarını, hayallerine, gidecekleri veya gidemeyecekleri yerlere götürüyor. Yani iyi yönde bir provokatörlük yapıyor" dedi. Gecede bir konuşma yapan TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, "Seyahat Gazetesi’ni çıkaranlara, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Zira, bu gazete, turizme büyük destek sağlıyor. Biliyorsunuz, seyahat ederken, sağımızdaki, solumuzdaki insanlar ile dostluk kurar sohbet ederiz. Seyahat Gazetesi bu imkanı, bu dostluğu sağladı. Dilerim, Meclis’teki insanlar da dost olurlar" dedi. Konuşmaların ardından tüm davetliler, uçak kapısının açılır şeklindeki kompozisyondaki kapıdan yemek alanına geçtiler. Gece mavisi ve gökyüzünü andıran ışıklandırması ve yemek salonunun her bir ayrı köşesinde, dünyanın değişik ülkelerinin dansçılarının gösterileri ile davetliler adeta büyülendiler. Folklor ekibinin gösterisi ise, geceye ayrı bir renk kattı. Karadeniz folklor ekibinin gösterisi sırasında Karadenizli olan Ulusoy, adeta yerinde duramayarak bulunduğu yerden horon tepen ekibe eşlik etti. Müziğin ritmine kendini kaptıran Ulusoy, dayanamayarak horon tepen ekibin arasına girerek bir müddet horon tepti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!