Hürriyet’e 4 ödül birden

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet’e 4 ödül birden
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2015 18:04

Bu yıl 15. kez düzenlenen MÜSİAD Ekonomi Basını Başarı Ödülleri’nde Hürriyet Gazetesi Ekonomi servisine 4 ödül birden geldi.

Haberin Devamı

‘Yılın Ekonomi Haberi’ dalında ilk sırada ‘Fikirtepe’de tek başına’ haberi ile Hürriyet Gazetesi Muhabiri Gülistan Alagöz, ikinci sırada ise ‘Hep Aynı Numara’ başlıklı haberi ile Hürriyet Gazetesi Muhabiri Burak Coşan yer aldı. Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın ile yaptığı röportaj ile ‘Yılın Ekonomi Röportajı’ alanında üçüncü sırada ödüle Hürriyet Gazetesi Muhabiri Hülya Güler layık görülürken, ‘Yılın Ekonomi Yazarı’ kategorisinde ise Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı Vahap Munyar ikincilik ödülü aldı.

EKONOMİ BAKANI KATILDI

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından 15. kez düzenlenen Ekonomi Basını Başarı Ödülleri’nini verildiği geceye Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, MÜSİAD Başkanı Nail Olpak ve MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Ödüle layık görülen diğer isimler ve yayınlar ise şöyle “Yılın Ekonomi Röportajı ödülü “Ben savaş malzemesi üretmem” röportajıyla Yenişafak Gazetesi’nden İbrahim Acar’a, Yılın Ekonomi Kulisi Haberi ödülü “15 günde bir soyulan PTT, artık şubelerine para göndermiyor” haberiyle Akşam Gazetesi’nden Özgül Öztürk’e, Yılın Ekonomi Yazarı ödülü Sabah Gazetesi’nden Şelale Kadak’a, Yılın Ekonomi Yayını ödülü Turkishtime Dergisi’ne, Yılın Ekonomi Sitesi ödülü finansgundem.com’a, Yılın Ekonomi Programı ödülü Bloomberght’den “Yatırım kulübü” programı ile Açıl Sezen’e verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!