Huawei’den ‘ince’ rekabet

Güncelleme Tarihi:

Huawei’den ‘ince’ rekabet
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2013 01:02

En büyük telekom ekipman üreticilerinden Huawei, bugüne kadar teknoloji dünyasının ‘gizli devleri’ arasında yer alıyordu.

Haberin Devamı

35.4 milyar dolarlık yıllık geliriyle adından söz ettiren Çinli firmanın yeni hedefi son tüketiciye de ulaşarak Apple ve Samsung’a rakip olmak. Altyapı deneyimini cihazlara da aktarmak isteyen Huawei, yeni çıkardığı Android tabanlı Ascend P6 markalı telefonuyla sektöre giriş yapmaya hazırlanıyor. Huawei Pazarlama Müdürü Shao Yang, “Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de artık cihazlarımızla adımızdan söz ettirmek istiyoruz. Son akıllı telefon modelimizle, rekabete hazırız” dedi.

GÜN YÜZÜNE ÇIKALIM

Ascend P6 modelinin Londra lansmanın ardından Türkiye’ye gelen Shao Yang, Huawei’nin yeni dönem planlarını anlattı. Yang, “Kağıttan ilham alınarak tasarlanan Ascend P6 ile en üst seviye telefon modelimizle rekabet etmek istiyoruz. Altyapıda dünyanın ikinci sırasındayız. Tüketici kısmında da lider olmak istiyoruz” dedi. Yang, şöyle konuştu: “Bizim en önemli felsefemiz teknolojiyi insan için üretmek. D-elmas, P-platin, G-altın, Y-Gençlik isimleriyle dört alanda cihazlarımız var. Bugüne kadar son tüketici kısımında çok bilinmeyen markamızı öne çıkarmanın zorlu bir süreç olduğunu biliyoruz.”

Haberin Devamı

Bölgeleri Türkiye’den yönetiyoruz

HUAWEI Pazarlama Müdürü Shao Yang, Türkiye’nin akıllı telefon satış hızıyla Avrupa’da lider olduğunu belirterek, Huawei’nin Türkiye’yi Orta Asya ve Kafkasya Bölgesi’nin merkezi olarak konumlandırdığını anlattı. Yang, “Türkiye’nin yönettiği ülkeler arasına Belarus ile Ukrayna da dahil edildi. Yatırımlarımızla Türkiye’nin 2023 planlarına da katkımız olacak” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!