HSBC, İstanbul Yeni Havalimanı’nda yer almaya hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi:

HSBC, İstanbul Yeni Havalimanı’nda yer almaya hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2018 13:07

Dünyada Londra Heathrow, Paris Charles De Gaulle, New York JFK, Dubai International, ve Hong Kong International’un da aralarında bulunduğu 20 havalimanında yer alan HSBC, şimdi de markasını İstanbul’un yeni havalimanında konumlandırıyor.

Haberin Devamı

HSBC, İstanbul Yeni Havalimanı ile yaptığı anlaşma çerçevesinde Havalimanı’ndaki tüm yolcu köprüleri ve apron duvarlarında logosuyla yer alacak.

TÜRKİYE’YE OLAN İNANCININ GÖSTERGESİ

Yapılan iş birliğine ilişkin değerlendirmede bulunan HSBC Türkiye Genel Müdürü Selim Kervancı şunları söyledi: “Dünyanın Lider Uluslararası Bankası olarak; küresel ağımız, deneyimimiz ve dünyanın her yerinde sunduğumuz ayrıcalıklı hizmetlerimizle müşterilerimizin gerek seyahatlerinde gerek uluslararası ticaret ve yatırım fırsatlarına erişimlerinde yanlarında olmayı hedefliyoruz.

Stratejik konumuyla uluslararası havacılığın merkezi olacak yeni havalimanında markamızla yer almamız, Türkiye’ye duyduğumuz güvenin önemli bir göstergesi olurken, aynı zamanda müşterilerimize verdiğimiz taahhüdü simgeliyor. Müşterilerimizle birlikte büyümeye ve müşterilerimizle yarattığımız sinerjiyle Türkiye ekonomisine değer katmaya devam edeceğiz.”

Haberin Devamı

Konu ile ilgili yapılan açıklamada, HSBC, havalimanındaki 143 yolcu köprüsünün dış cephelerinde ve 71 apron duvarında logosunu konumlandırdı.

BAKMADAN GEÇME!