HP’den üç yeni model

Güncelleme Tarihi:

HP’den üç yeni model
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 02, 2010 11:59

HP Türkiye pazarına sunduğu üç yeni çevreci modelle sektörde bu alandaki standartları belirlemeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

İşletmelerin verimliliklerini arttırmasını ve çevre üzerinde bırakılan olumsuz etkinin azaltılmasını sağlayan yeni teknolojili HP’ler,  aynı zamanda işletmelerin performans ve güvenilirlik taleplerini karşılayacak şekilde tasarlandı.

Güçlü bir masaüstü, güçlü bir dizüstü bilgisayar ve HP’nin ürettiği ilk dokunmatik Mini dizüstü bilgisayardan oluşan yeni ürünlerin, firmanın ödüllü mobil ürün portföyünü de genişlettiği bildirildi. Ayrıca 11 cm’ye 9 cm ölçülerinde yepyeni bir projektör de sunulan ürünler arasında.

HP EliteBook’a askeri test

Yeni modeller ve özellikleri şöyle:

HP EliteBook 8440 p ve 8540 p/w

Uçak tasarımlarından ilham alınarak tarzı değiştirilen en son mobil teknolojilere sahip HP EliteBook 8440 p ve 8540 p/w serisi dizüstü bilgisayarlar; sarsılma, toz, nem, rakım, yüksek ve düşük sıcaklıklar açısından zorlu MIL-STD 810G askeri standardı testleri(2) geçebilecek şekilde tasarlandı. Ayrıca (AC adaptörü ve WWAN modülü dışında) BFR/PVC içermiyor. HP Elitebook serisi, 1699 USD, HP Probook b serisi ise, 1199 USD’den başlayan fiyatlarla Şubat ayı içerisinde Türkiye'de piyasaya sürülecek.

Haberin Devamı

HP Notebook Projection Companion

HP Notebook Projection Companion. Yalnızca 11 cm’ye 9 cm (4 inç’e 3 inç) ölçülere sahip, cıva içermeyen bir LED ışığı kaynağı kullanan ve ağırlığı 420 gr.’dan (1 pound) az olan kompakt bir projektör. HP Notebook Projection Companion’ de 599 USD'den baÅŸlayan fiyatlarla 1 Åžubat’ta Türkiye'de elektronik marketlerde yerini alacak.Â

HP Mini 5102,

Ağırlığı yalnızca 1,2 Kg’dan başlayan ve HP’nin ilk dokunmatik netbook’u olan HP Mini 5102, hem mobil uzmanlar, hem de öğrenciler için tasarlandı.  Siyah, kırmızı veya mavi renk seçeneklerinde, tamamen metal bir kasaya sahip olan HP Mini 5102,  Windows işletim sistemlerinde ve parola korumalı web sitelerinde kolaylıkla oturum açma olanağı veren yüz tanıma teknolojisi dahil bir dizi özellik sunabiliyor. HP Mini 5102, isteğe bağlı olan altı hücreli bir pille yapılandırıldığında 11 saate kadar çıkan aralıksız bir çalışma süresini kullanıcısının emrine sunuyor. 599 USD’den başlayan fiyatlarla pazara sunulacak olan HP Mini 5102 serisi de diğer modeller gibi Şubat başında Türkiye'de olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!