Hollanda'da Bodrum rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Hollandada Bodrum rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2011 13:05

Hollanda’da düzenlenen Uluslararası Utrecht Turizm Fuarı’na katılan Bodrumlu turizmciler fuarın gözdesi oldu.

Bodrum Belediye Başkanı DP’li Mehmet Kocadon’un da katıldığı fuarda, Bodrum’u Türk asıllı Belçikalı Avrupa Güzeli Bahar Kolkıran tanıttı.

Hollanda’nın Utrecht kentinde 11-16 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Turizm Fuarı’na 65 metrekarelik stand ile katılan Bodrum, fuarın gözdesi oldu. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, BOYTAV Genel Sekreteri Cemil Bayraktar, Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire (DP), Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrum Otelciler ve Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Halil Özyurt ve 20 turizmci Bodrumla ilgili 3 dilde hazırlanan 5 bin CD ve 5 bin tanıtım kitapçığı dağıttı. 2010 Avrupa güzeli seçilen 22 yaşındaki Türk asıllı Belçikalı Bahar Kolkıran standın gözdesi oldu. Kolkıran, "2 kez tatile gittiğim Bodrum’u çok sevdim. Tanıtım için ricada bulunduklarında hiç düşünmeden kabul ettim. Bodrum’un bundan sonra Avrupa’da daha iyi tanınması için gönüllü turizm elçisi olarak çalışacağım" dedi.

Bahar Kolkıran’ın tanıtım yapması yabancı medya mensuplarının ilgisinin Bodrum standına yönelmesine neden oldu. Bodrum standını 2 gün içerisinde yaklaşık 3 bin 500 kişinin ziyaret ettiği belirtildi.

Bodrum’un önde gelen otellerinden Aegean Dream Hotel, La Blance Hotel, Kefaluka Hotel, Gardens of Babylon, Club Kadikale, Isil Clup, Forever Club, Barbaros Yachting, Prenses Nazan Yachting, Golden Age ve Magnific Hotel görevlileri de fuarda tanıtımlarını yaptı.

Fuardan bekleneni elde ettiklerini belirten Başkan Kocadon, "Turizmcilerle yaptığımız görüşmelerde rezervasyonlarda önemli artışlar olduğunu öğrendim. Önümüzdeki sezonda daha fazla Hollandalı misafirimiz olacağı müjdesini şimdiden verebilirim. Bodrum’a daha fazla ve daha kaliteli turist getirebilmek için yurtdışı tanıtım çalışmalarımıza arttırarak devam ettireceğiz" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!