Henkel’den yeni fabrika

Güncelleme Tarihi:

Henkel’den yeni fabrika
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2016 21:58

HENKEL, Kocaeli Gebze’de hayata geçecek yeni üretim merkezinin temelini attı. 2017 yılının sonunda açılması planlanan yeni fabrika son teknolojiyi kullanacak; ayrıca dünyada tanınırlığı ve kabul edilebilirliği yüksek yeşil bina sertifikası olan LEED Sertifikasını (Leadership in Energy and Environmental Design) alacak şekilde projelendirildi.

Haberin Devamı

Henkel, yeni üretim tesisinin temellerini gerçekleştirilen bir törenle attı. Törene, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Türk Henkel Yürütme Kurulu Başkanı Hasan Alemdar, Türk Henkel Yapıştırıcı Teknolojileri Başkanı İsmail Akkoçoğlu ve Türk Henkel Yapıştırıcı Teknolojileri Operasyonlar ve Projeler Direktörü Mehmet Yılmaz katıldı.

Türk Henkel Yürütme Kurulu Başkanı Hasan Alemdar, Henkel için Türkiye’nin sadece satış yapılan bir pazar değil aynı zamanda önemli bir üretim merkezi olduğunu söyledi. Alemdar “Henkel olarak Türkiye’yi her zaman yatırım yapmaya değer, yüksek büyüme potansiyeline sahip ve güvenilir bir ülke olarak görüyoruz. Öte yandan sürdürülebilirlik konusunun Henkel için, şirket değerlerimizin ayrılmaz bir parçası olarak somut aksiyonları hayata geçirdiğimiz bir alan olduğunu vurguladık” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!