Haydi Antalya'ya!

Güncelleme Tarihi:

Haydi Antalyaya
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2016 01:24

ANTALYA Ticaret Borsası (ATB), Türkiye genelindeki 364 oda ve borsayı Türkiye’nin ilk EXPO’su olan Çiçek ve Çocuk temalı EXPO 2016 Antalya’ya davet etti.

Haberin Devamı

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır imzalı davet yazısı, 364 oda ve borsanın yönetim kurulu başkanına hitaben kaleme alındı.

BAHÇEMİZİ KURACAĞIZ
Dünyanın en önemli organizasyonlarından biri olarak kabul edilen “Dünya Botanik Expo”sunun “Çiçek ve Çocuk” temasıyla 23 Nisan-30 Ekim 2016 tarihleri arasında 191 gün boyunca Antalya’da düzenleneceğini belirten Ali Çandır, bin 100 dönümlük sergi alanında ülkelerin kendi bahçelerini kuracağını kaydetti. Çandır, 160 yıllık EXPO tarihinde Türkiye’nin ilk kez bir EXPO’ya ev sahipliğinde yapacağına dikkat çekti. EXPO 2016’ya oda ve borsaların katılımının önemine dikkat çeken Çandır, eşsiz organizasyona kurum olarak heyetler halinde katılımın güç vereceğini kaydetti.

TURİZM CANLANIR
Başkan Ali Çandır, turizmde yaşanan sıkıntıya da dikkat çektiği davet yazısında oda ve borsa başkanlarına bireysel tatil tercihlerini ve kurumsal etkinliklerini Antalya’da yapmaları tavsiyesinde bulundu. Çandır, “Takviminizde ülkemiz turizminde önemli bir yere sahip, zengin tarihi ve 640 kilometrelik sahili ile inanılmaz doğal güzellikleri bulunan Antalya’nın yer almasını dileriz” dedi. Çandır, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği çatısı altındaki oda ve borsalarımızın Türkiye’nin bu büyüklükteki uluslararası ilk organizasyonu EXPO’ya katılması güç verecektir. Organizasyonun Türkiye’ye yaygınlaştırılması için de bu davetin önemli olduğunu düşünüyoruz. Ayrıca Antalya turizmi zor bir dönemden geçiyor. Yerli turistle birlikte bölge turizminin hareketleneceğine inanıyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!