Havada büyük rekabet

Güncelleme Tarihi:

Havada büyük rekabet
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2005 13:21

Ramazan ayında gökyüzündeki rekabet kızıştı. THY, iç hatlarda bilet ücretini 59 YTL’ye Onur Air ise 69 YTL'ye kadar indirdi.

Haberin Devamı

THY’den yapılan açıklamada, uçakla seyahat olanağını daha geniş bir tabana yaymak amacıyla, bugün itibariyle iç hat seferlerinin ücretleri revize edilerek, Ramazan ayına özel indirimli ücret tarifesi belirlendiği bildirildi. Düzenlemeyle bir çok seferin, 59 YTL seviyelerinden başlayan indirimli ücretlerle satışa sunulduğu belirtildi.
İndirim, İzmir, Ankara, Adana, Kayseri, Konya, Samsun, Trabzon, Adıyaman, Antalya, Kahramanmaraş ve Malatya hatlarındaki belli seferler için yapıldı. Bu uygulamayla acil işi olmayan, saat esnekliği olan yolcuların gün içinde bazı seferlerde çok daha ucuza uçabilmelerine olanak sağlandığı bildirildi.

ONUR AİR'DEN İNDİRİM

Onur Air, Ramazan ayı dolayısıyla bilet ücretlerinde indirim yaptı. Yeni fiyatlar 69 YTL'den başlayıp 106 YTL'ye kadar çıkıyor.

Onur Air Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şahabettin Bolukçu da, Ramazan ayı nedeniyle doluluk oranlarındaki rahatlamanın yolcuya kazandırılması için böyle bir uygulamaya yöneldiklerini belirterek, şöyle dedi: “Tanıdık ve akrabaların birbirlerini ziyaret etmek için en çok Ramazan ayını seçtiklerini geçen yıl tespit etmiştik. Bu yıl, yolcularımızı hem daha çok teşvik etmek hem de kolaylık sağlamak için iç hat bilet ücretlerinde tekrar indirime gittik. Yolcularımıza erkenden bayram hediyesi vermek istedik.”

Onur Air'in Ramazan ayı boyunca uygulayacağı İstanbul çıkış ve varışlı tarifedeki en düşük bilet fiyatları (tüm vergiler ve KDV dahil) şöyle:

İzmir : 69 YTL
Antalya : 69 YTL
Adana : 79 YTL
Bodrum : 79 YTL
Trabzon : 86 YTL
Erzurum : 89 YTL
Samsun : 89 YTL
Kayseri : 89 YTL
Malatya : 89 YTL
Gaziantep : 89 YTL
Diyarbakır: 96 YTL
Kars :106 YTL


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!