Harvard ile tasarruf

Güncelleme Tarihi:

Harvard ile tasarruf
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2015 01:00

AKBANK, tasarrufu teşvik eden yenilikçi ürün ve hizmet portföyünü daha da geliştirmek için Harvard Business School öğrencileri ile işbirliği yaptı.

Haberin Devamı

İşbirliği kapsamında Akbank ve Harvard Business School tarafından gençlere yönelik geliştirilen dijital projeler, Türkiye’nin tasarruf konusundaki çalışmalarını destekleyecek. 2012’den beri farklı ürün ve hizmetler, ve Akbank Ekonominin Kahramanı Çocuklar projesi ile tasarruf konusundaki çalışmalarını hızlandıran Akbank, şimdi de önemli bir işbirliğiyle dijital kanallar için tasarruf odaklı bir projeye başladı. Tasarruf oranlarının artmasında gençlerin ve çocukların katkısına inanan Akbank, Harvard Business School ile yürüttüğü FIELD programı kapsamında, proje konusu olarak “Gençlere yönelik dijital odaklı tasarruf projeleri” konusunu seçti.

Harvard Business School MBA öğrencileri, FIELD Programı kapsamında geliştirdikleri “Türkiye’deki Genç Kesime Yönelik Tasarrufu Arttırıcı Dijital Odaklı Değer Önermesi” projelerinin sunumlarını Akbank Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Üye Suzan Sabancı Dinçer ve Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil’in katıldığı toplantıda yaptılar. Akbank Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Üye Suzan Sabancı Dinçer, Akbank’ın rekabetçi, dinamik ve sürekli güncellenen teknolojik altyapısıyla geliştirdiği yenilikçi ürün ve hizmetlerinin dünyada dikkat çektiğine işaret etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!