Günlük Hesap’la sadakati sağlayacak, müşterinin ‘ana banka’sı olacak

Güncelleme Tarihi:

Günlük Hesap’la sadakati sağlayacak, müşterinin ‘ana banka’sı olacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2011 00:00

ING Bank, içeriğinde 5 ayrı ürünü kapsayan Günlük Paket’i tanıttı.

Yeni üründe, vadesiz TL mevduat hesabı, destek hesap, ING Bonus kart, nakit kart ve otomatik fatura ödeme talimatı bulunuyor. Paket, otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerine her ay, toplam fatura tutarının yüzde 2’sini bonus olarak iade ediyor. Günlük paketle, bireysel mevduatlardaki pazar paylarını ciddi oranda artırmayı hedeflediklerini söyleyen ING Bank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Baş Yardımcısı Johan de Wit, “Müşteri sadakati bizim için en önemli. Günlük Paket ile tüketicilerin ‘Ana banka’sı olarak konumlanmayı hedefliyoruz. Yeni tasarruf ürünleriyle ön plana çıkacağız” diye konuştu.
Tasarruf seviliyor
Günlük Paket ile müşterilerin en fazla kullandıkları bankacılık işlemlerini tek pakette topladıklarını dile getiren ING Bank Bireysel Bankacılık Pazarlama ve Özel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cenk Tabakoğlu, “Turuncu hesap ile başlattığımız tasarruflu ürün atağından da gördük ki Türk halkı tasarrufu çok seviyor. Bizim hesabımıza göre tüketiciler temel bankacılık hizmetlerinin masraflarına 160 TL ödüyor. Paket dahilinde kart aidatı, hesap işletim ücreti gibi ek bir masraf yok. Ayrıca faturalarının yüzde 2 iadesi ile ortalama 280 TL kâr edecekler. Günlük Paket için ‘üstüne vermeden, üstünden kazandıran’ diyoruz.”
ING’nin piyasaya sürdüğü Turuncu Hesap ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Johan de Wit, şunları söyledi: “2011’in ilk 6 ayında Turuncu Hesap sayesinde bireysel TL mevduat hacmimizi yüzde 40 artırdık. Pazar payımız yüzde 2.2’den 2.8’e çıktı. Müşterilerimizin yüzde 75’inin mevduatları 250 bin TL ve altında.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!