Gümrük müsteşar vekili istifa etti

Güncelleme Tarihi:

Gümrük müsteşar vekili istifa etti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2006 17:06

Yedi aydır Gümrük Müsteşarlığı'na vekalet eden Cihat Ancin, kişisel nedenlerden dolayı bu görevinden istifa etti. Ancin'in yerine Müsteşar Yardımcılarından Mehmet Şahin atandı.

Gümrük Müsteşarlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, 7 aydır Gümrük Müsteşarlığı'na vekalet eden Cihat Ancin, kişisel nedenlerden dolayı bu görevinden istifa etti. İstifa ile boşalan Gümrük Müsteşarlığı'na da Mehmet Şahin getirildi.
Bu arada, Gümrük Müsteşarlığı'nın taşra teşkilatında yapılan düzenlemelere ilişkin olarak 5456 sayılı Kanun uyarınca da yeni Başmüdür atamaları gerçekleştirildi.

Bu çerçevede, İstanbul Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğü görevine Gümrükler Genel Müdürlüğü Daire Başkanlarından Selahattin Aldemir, Ankara Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğü'ne Gümrükler Genel Müdürlüğü Başkontrolörlerinden Ahmet Arslantaş, İzmir Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğü'ne de yine Başkontrolörlerden Nazım Bütün atandı.

Yeni atamalar sonucunda diğer yerlerin Gümrük ve Muhafaza Başmüdürleri de şu şekilde belirlendi:
“Bursa-Başkontrolör Tevfik Usta, Mersin-Müsteşarlık Müşaviri Lütfi Ekinci, Antalya-İzmit Başmüdür Yardımcısı Fevzi Gülcan, Hopa-Sinop Gümrük Muhafaza Müdürü Mehmet Hilmi Türkoğlu, Sinop-Bursa Başmüdür Yardımcısı Cebri Karahan, İzmit-Gümrükler Genel Müdürü Daire Başkanı Şükrü Keleş, Gaziantep-Gürbulak Gümrük Muhafaza Müdürü Kemal Çam, İskenderun-Müsteşarlık Müşaviri Mustafa Karaçalı, Malatya-Bursa Başmüdür Yardımcısı Nurettin Cengiz, Samsun-Mersin Başmüdür Yardımcısı Hüseyin Taner, Trabzon-Gaziantep Başmüdür Yardımcısı Fikret Erol, Hakkari-Edirne Başmüdür Yardımcısı Akif Sayan.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!