Global Access, 25 bin Türk'ü tren ile gezdirecek

Güncelleme Tarihi:

Global Access, 25 bin Türkü tren ile gezdirecek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2011 10:37

Fransız Rail Europe'un Türkiye resmi satış acentası olan Global Access Travel, bu yıl 25 binin üzerindeki kişiyi tren ile Avrupa seyahatine göndermeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

Ekonomik, hızlı, keyifli olması ve birçok ülkeyi kapsaması nedeniyle trenle Avrupa seyahatinin yoğun ilgi göreceğini kaydeden Global Access Yönetim Kurulu Başkanı Selami Çelebioğlu, “Avrupa’da tren ile seyahat etmek ekonomik, hızlı ve oldukça keyiflidir. Tatil severler, tüm Avrupa’yı kapsayan tren ağı ile yüzlerce noktaya fazladan transfer yapmadan ulaşabilirler. Zira, tren ile Avrupa’da seyahat etmek için, seyahate başlanacak Avrupa Birliği ülkesinden alınacak Schengen vizesi yeterli olacaktır. Global Access olarak bu yıl, 25 binin üzerindeki kişinin, tren ile Avrupa ülkelerine seyahatini organize etmeyi planlıyoruz” dedi.

Rail Europe tarafından verilen Interrail Global Pass kart ile Avrupa’da 40 binin üzerindeki noktaya seyahat edilebileceğini anlatan Global Access Turizm Direktörü Kaan Erdoğan ise şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Kombine yolculukları kapsayan Pass kartlar alınarak, birden fazla şehir veya ülke, oldukça ekonomik şekilde gezilebilir. Pass kartların ülkemizde en bilinen örneği, InterRail’dir. InterRail kartlar, 15 gün, 22 gün veya 1 aylık olabilir. Geçerlilik süreleri ve kapsadığı ülkelere göre fiyatlandırılmaktadır ve fiyatları 99 Euro’dan başlamaktadır. Bu kart alındığında, örneğin Fransa’da binilecek trenin bilet ücreti 150 Euro iken, pass kart sahipleri için bilet ücreti sadece 1 Euro olmaktadır. Kısaca, InterRail kartı ile Avrupa ülkeleri rahatlıkla gezilebilir. Uçağa göre çok daha ekonomiktir"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!