George Soros 82 yaşında evleniyor

Güncelleme Tarihi:

George Soros 82 yaşında evleniyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2013 14:24

82 yaşındaki milyarder yatırımcı George Soros, yarı yaşındaki sevgilisi Tamiko Bolton ile bugün dünya evine giriyor.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında nişanlanan George Soros ve 41 yaşındaki kız arkadaşı eğitim ve sağlık girişimcisi Tamiko Bolton’ın nikah töreni, bugün Soros’un New York’taki malikanesinde gerçekleşecek.

Çifte yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre Bolton ve Soros'un düğünü için bin kişilik davetiye basıldı. Ancak çiftin nikah törenlerine yalnızca birkaç yüz kişi davet edildi.

Düğün davetiyelerinin üzerine hediye alınmamasını gerektiği notunu düşen çift, davetlilerden hediye almak yerine hayır kurumlarına bağışta bulunmalarını istedi.

Yine yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, çiftin yakın dostları ve akrabaları katılacağı düğünde renk uyumu ön planda olacak. Davette servis yapacak garsonların kıyafetlerinin renginden düğünde servis edilecek yiyeceklerin nereden temin edileceğine kadar her türlü detayla bizzat kendi ilgilenen Tamiko Bolton, süslemelerin ise sadece mevsimlik canlı çiçeklerle yapılmasını talep etti.

Haberin Devamı

MİRAS TARTIŞMASI
Evlilik öncesi miras tartışmaları da yaşandı. Soros'un servetinin ne olacağı konuşulurken Soros'a yakın kaynaklar Soros'un servetini hayır kurumlarına bağışlayacağı ancak yeni eşine karşı da cömert olacağını belirtti. Soros'un daha önceki evliliğinden 5 çocuğu bulunuyor. Soros'un çocuklarından fonunu yöneten Jonathan Soros babasının şirketinden ayrılıp kendi fonunu kurmuş ve babasının fonundan önemli bir ismi transfer edip 25 milyar dolarlık fonu yönetmeye başlamıştı.

ÜÇÜNCÜ EVLİLİĞİ OLACAK
Forbes dergisine göre 20 milyar dolarlık bir servete sahip olan George Soros böylece üçüncü evliliğini gerçekleştirmiş olacak.

Macar doğumlu George Soros liberal görüşleriyle dünyayı sarsmıştı. Yönettiği milyarlarca dolarlık fonu geçtiğimiz sene bir aile ofisine çeviren Soros konuştuğunda da piyasaları etkileyen güce sahip.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!