Genç girişimciden ilginç proje

Güncelleme Tarihi:

Genç girişimciden ilginç proje
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2017 15:57

Son dönemde insanlara hizmet götüren birçok proje hayata geçirildi. Bunlardan birini de genç girişimci Sonay Berktaş hayata geçirdi. 

Haberin Devamı

Kurduğu www.gazeteekmeksut.com web sitesi ile insanların temel ihtiyacı olan gazete, ekmek ve sütlerini sabah en geç 7:30’da kapılarına kadar getiriyor ve üstelik bunun için herhangi bir hizmet bedeli ya da abonelik bedeli almıyor. Ürünlerin fiyatı ise bildiğimiz market fiyatları ile müşterilere ulaşıyor. 

Ana sayfadan oturduğunuz il, ilçe ve sitenizi seçerek çok kolay şekilde ürünler ekranına  geçip seçiminizi yapıp ödemeye gidebiliyorsunuz. Sistem size dilediğiniz çeşitte ekmek, süt ve gazeteyi sunuyor. Özellikle ürünleri seçerken son derece opsiyonel gün seçenekleri sunulmuş ki nerede ise her kullanıcının ihtiyacını karşılayabilecek bir periyot bulunabiliyor.

Örneğin ekmek ve sütlerde haftanın hergünü, hafta sonu, sadece hafta içi ya da gün aşırı olacak şekilde haftanın üç günü seçeneklerini bulabiliyorsunuz. Bunca farklı seçeneği bu kadar kullanıcı dostu bir tasarım ile sunuyor olması ise sitenin en önemli avantajları arasında . Lokasyon bazlı hareket ederek işin en zor kısmı olan dağıtım işini kolaylıkla çözümlediklerini belirten Berktaş  dağıtım ekibini nitelikli tutmuş ve üniversite mezunlarından oluşan bir  yapı kurmaya çalışmış.

BAKMADAN GEÇME!