Gelir belgesi olmadan kredi çekilebilir mi?

Güncelleme Tarihi:

Gelir belgesi olmadan kredi çekilebilir mi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2018 15:58

Bankalardan kredi alabilmek için gereken en önemli şartlardan biri gelir belgesi. Tüketiciye borç olarak kredi veren banka, verdiği borcun geri ödeneceğinden emin olabilmek ve ne kadar kredi verebileceğini saptamak için tüketicinin gelir durumuna bakar.

Haberin Devamı

Çalışmıyorsanız ya da gelirinizi belgeleyemiyorsanız kredi çekemezsiniz, bir yol dışında...

Hangikredi.com tarafından hazırlanan bu yazıda gelir belgesi olmadan nasıl kredi alınabileceğinin detayları anlatılıyor.

Çalışmıyorsanız ya da gelirinizi belgeleyemiyorsanız bankaların sunduğu ipotekli ihtiyaç kredisi ürünlerinden faydalanabilirsiniz. İpotekli kredi, bir gayrmenkulünüzü ipotek göstererek alacağınız kredi anlamına gelir. Banka gayrimenkulünüzü, kredinin vade bitimine kadar teminat olarak ipotek altına alır, borç bittiğinde ipotek kalkar.

BORÇ TRANSFERİ İÇİN İPOTEKLİ KREDİ KULLANABİLİRSİNİZ

İpotekli ihtiyaç kredisinden faydalanabileceğiniz farklı alanlar var. Birkaç bankaya birden borcunuz varsa ve bunları tek çatı altında birleştirmek istiyorsanız ipotekli ihtiyaç kredisi olanakları ile borcunuzu tek yere ödeyebilirsiniz. Böylece toplam borcunuzun vade süresini uzatabilir ve daha uygun faiz oranları ile borcunuzu ödemeye devam edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Yüksek tutarda kredi ihtiyacınız varsa yine ipotekli ihtiyaç kredisi ürünlerinden faydalanabilirsiniz. Genel ihtiyaç kredisi ürünleri ile kullanabileceğiniz kredi tutarı gelire göre değişiklik gösterir. Mal varlığınızı ipotek ettirerek daha yüksek meblağlarda ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!