Geleceğin patronlarına fırsat

Güncelleme Tarihi:

Geleceğin patronlarına fırsat
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2014 16:48

Finansbank, yenilikçi projelerini hayata geçirmek isteyen girişimci adayları için “Geleceğin Patronları” isimli bir yarışma düzenliyor.

Haberin Devamı

Yarışmada ilk elemeyi geçen katılımcılar, Bilkent Üniversitesi ile Fikirden Değere Girişimcilik Eğitimi’nin “İş Modeli Oluşturma” eğitim programına katılacak. Bu eğitimi başarıyla tamamlayan 10 girişimci, yine Bilkent Üniversitesi tarafından verilecek olan FİDE İş Planı ve Yatırımcı Sunumlarına Hazırlık eğitimini alarak iş dünyasının önde gelen isimlerinden oluşan Büyük Jüri karşısında projelerini birebir anlatma fırsatı bulacak. Jüri tarafından birinci seçilen finalist, geri ödeme talep edilmeksizin şirket kurulumunda kullanılmak üzere sermaye desteği olarak 50 bin TL’lik işletme sermaye destek ödülünün sahibi olacak.

Ayrıca ilk 10 finalist projelerini anlatmak üzere melek yatırımcılarla bir araya gelme fırsatı yakalarken, Finansbank’tan da özel koşullar ile kredi kullanma hakkı, ve bunun yanı sıra iletişim, network ve hukuki danışmanlık desteği kazanacak.

Haberin Devamı

Geleceğin Patronları yarışmasına, geliştirmek istediği bir projesi olan veya kurduğu işini geliştirmek isteyen tüm üniversite ve yüksekokul mezunları katılabiliyor. Başvuru süreci 18 Ağustos’ta başlayan Geleceğin Patronları yarışmasına kayıtlar 21 Eylül 2014 tarihine kadar geleceginpatronlari.com üzerinden yapılabilecek. Finale kalan 10 proje, 17 Kasım’da açıklanacak. Yarışmanın ödül töreni ise iş dünyasının ve finans sektörü temsilcilerinin de katılımı ile 19 Aralık’ta gerçekleştirilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!