Geleceğin CEO’larına özel sertifika programı

Güncelleme Tarihi:

Geleceğin CEO’larına özel sertifika programı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2018 15:12

Özyeğin Üniversitesi ve Bizz Consulting tarafından düzenlenen 'Future CEO Sertifika Programı', Ekim ayında başlıyor. Türkiye’de ilk defa düzenlenen program, iş başındaki CEO’lar, kendini CEO koltuğuna hazırlayan yöneticiler ile aile şirketlerinin bireylerini hedefliyor.

Haberin Devamı

KISA, orta ya da uzun vadede kendini CEO koltuğuna hazırlayanlar için ilk defa düzenlenen bu programda, Türkiye’nin en gözde liderleri, kendi alanlarından unutulmaz derslerle gençlere katkıda bulunacaklar.

Coca-Cola Dünya Başkanı Muhtar Kent’ten Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin’e, TAV Holding CEO’su Sani Şener’den Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Garih’e kadar 25 CEO-iş insanı eğitimci olarak katılacak.

Geleceğin CEO’larına özel sertifika programı

Global dünyanın gerektirdiği yeni nesil yetkinlik ve deneyimleri genç liderlerle buluşturacak bu Programda, gerçek iş hayatından uygulamalar, yeni trendler ve örnek başarı öyküleri yer alacak. Programdan bazı başlıklar şöyle: Yeni CEO’nun İlk 100 Günü, Bütçe ve Finansalları Anlama, İcra Kurulu ve Organizasyonu Oluşturma, Yönetim Kurulu ve Toplantı Yönetimi, Holding/Grup Yönetimi, Strateji Belgesi ve Bütçe Hazırlama, Finans Yönetimi/Bankalarla İlişkiler…

 

BAKMADAN GEÇME!