Geely’den iki yeni model

Güncelleme Tarihi:

Geely’den iki yeni model
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2010 16:06

Geely’nin C segmentindeki iki yeni modeli FC ve Emgrand EC7, Mayıs ayı itibariyle Türkiye’de satışa sunuluyor.

Haberin Devamı

Türkiye’de toplam binek otomobil pazarının % 40’ından fazlasını C segment otomobillerden oluşması Geely markasını bu segmentte harekete geçirdi. 2008 yılı Kasım ayından beri Türkiye'de satışta olan Geely, B segment CK Echo ve C segment MK Familia modellerinden oluşan ürün gamına FC ve Emgrand EC7 modellerini de ekliyor.

Geely’nin Emgrand serisi, markanın Avrupalı tüketici için Avrupa standartlarında ürettiği ilk otomobil serisi olma özelliğini taşırken, bu serinin ilk üyesi olan EC7, Türkiye’de Geely’nin sunduğu en güvenli, en performanslı ve en çevreci araç olarak öne çıkıyor.

Geely Emgrand EC7,  680 lt.’lik bagaj kapasitesiyle sınıfındaki en geniş bagaj hacmine sahip otomobillerden bir tanesi olma özelliğini taşıyor. Araçtaki yüksek teknolojili yeni nesil CVVT motor, her devirde yüksek performans ve düşük yakıt tüketimi de sunarken, Geely bu modeline 5 yıl /150,000 km garanti uyguluyor.

Geely’den iki yeni model

Haberin Devamı

Geely’nin C segmentindeki diğer yeni sedan temsilcisi FC, uygun fiyat etiketiyle  yüksek donanımı ve çekici tasarımı birarada sunan çok özel bir otomobil olarak göze çarpıyor.  Bu model 558 lt.’lik bagaj hacmi ile kullanıcılara ortalamalarının çok üzerinde bir bagaj hacmi sağlıyor.  Geely FC modelinde ayrıca 100.000 km / 3 yıl garantisi de sunuluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!