Gaziosmanpaşa’da dönüşüm zamanı

Güncelleme Tarihi:

Gaziosmanpaşa’da dönüşüm zamanı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2013 01:06

Gaziosmanpaşa’da 1200 konutluk bir dönüşüm projesi için belediye ile görüşmelerin devam ettiğini belirten Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “Yatırımda ayağımızı gazdan hiç çekmeceyeğiz” dedi.

Haberin Devamı

Sur Yapı Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. 1000-1200 konutluk proje için hak sahipleri ile sözleşme yaptıklarını söyleyen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “Kentsel dönüşüm projeleri için tüm ilçeleri araştırıyoruz. Kağıthane ve Ümraniye’de yeni projeler olabilir” dedi. Ülke genelinde kentsel dönüşümün 2-3 yıl içinde hızlanacağını ifade eden Elmas, dönüşüm projelerinin KDV avantajı ve harçlardan muhaf olunması sayesinde cazip olduğunu dile getirdi.

YÜZDE 50 KAZANDIRIR

Çekmeköy Taşdelen’de Tilia projesini satışa sunduklarını belirten Elmas, 2 etapta 650 konut inşa edeceklerini söyledi. İlk etabında 278 konut bulunan projelerinde 120 konut satış yaptıklarını söyleyen Elmas, “Projeye yoğun ilgi var. Kalan konutları 10 gün içinde satarız” dedi. Projede ortalama metrekare satış fiyatının 3 bin TL olduğunu dile getiren Elmas, Tilia’nın 2 yılda yüzde 50 prim yapacağını ifade etti.

SULTANBEYLİ’YE KONUT, EYÜP’E OFİS

Altan Elmas, Sultanbeyli’de kendi arsaları üzerinde 400 konut inşa edeceklerini dile getirdi. Projedeki konutların metrekaresi 3 bin TL ile Ekim ayında satışa çıkacağını söyleyen Elmas, ön talep topladıklarını dile getirdi. Elmas, Eyüp’te ise Axis İstanbul projesini hayata geçireceklerini ifade etti. AVM ve ofislerden oluşan projede 60 ila 250 metrekare arası değişen 300 ofis yer alacak.

TİCARİ BİRİMLERİ SATILACAK

Elmas, Güneşli’de hayata geçirdikleri 505 konutluk Corridor projelerindeki 53 dükkanı önümüzdeki hafta satışa sunacaklarını söyledi. Projede, 100’e yakın satılık konut kaldığını belirten Elmas, “Yüzde 25’ini yabancılar aldı. Kazakistan, Rusya, Suriye, İran ve İngiltere’den alanlar oldu” dedi.

Haberin Devamı

Konut fiyatı düşmez

KONUT kredi faizlerindeki artışı da değerlendiren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, tüketicileri ‘artışı gözlerinde büyütüp’ alımlarnı bekletmemeleri konusunda uyardı. Elmas, konut fiyatlarının her yıl yüzde 12-13 oranında arttığını dile getirdi.

İzmir’e karma proje

İSTANBUL projeleri için çalışan Sur Yapı İzmir’de de yeni proje geliştirecek. Karşıyaka’da 45 dönüm arsa üzerinde yükselecek projede konutun yanında AVM, otel ve marina yer alacak.

Haberin Devamı

Gaziosmanpaşa'daki satılık konut ilanları için tıklayın

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!