Faruk Güllüoğlu franchise ile büyüyecek

Güncelleme Tarihi:

Faruk Güllüoğlu franchise ile büyüyecek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2012 15:59

Faruk Güllüoğlu, franchise sistem ile 200 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Faruk Güllü, franchising modelini hayata geçirmeyi hedeflediklerini söyledi. Güllü, "Herşeyi ile Türk olan bu yerel markanın franchise’nı vererek, Türk kültürüne has ürünleri modern sistemlerimizle hem kendi tüketicimize hem de dünya tüketicisine ulaştırmayı amaçlıyoruz. Böylece ‘Faruk Güllüoğlu Geleneksel’ ve ‘Faruk Güllüoğlu İstanbul’ markalarımızla lokal bir kültürün enternasyonel arenalardaki temsilcisi olmanın gururunu yaşamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Faruk Güllüoğlu franchise sistemiyle gerek yurt içinde gerekse yurt dışında birçok coğrafi bölgede büyüyerek çeşitliliği artırmayı öngörüyor. Franchise sistemini geliştirmek üzere bir sene boyunca profesyonel bir kadro ile çalıştıklarını ifade eden Güllü, yeni sisteme geçiş öncesinde üretim hacimlerini ve tesislerini gözden geçirerek iyileştirme yaptıklarını, yeni sevkiyat planları ve programları oluşturduklarını söyledi.

Haberin Devamı

Faruk Güllü 2012 yılını 55 Milyon TL ciro ile kapatmayı planlarken franchise açılımıyla yeni pazarlar ve mevcut bulunulan alanlardaki pazar payını artırıp 2015 yılında 330 milyon TL ciro hedeflediklerini belirtti. Güllü, 2012 yılını 35 mağaza ile tamamlamayı amaçlarken  2015 hedefinin ise 200 mağaza olduğunu söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!