F1 ihalesine girenler herkesi şaşırtacak

Güncelleme Tarihi:

F1 ihalesine girenler herkesi şaşırtacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2006 00:00

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yalçıntaş, Formula 1 pistinin işletmesinin devredileceği ihaleyle ilgili gerçekleştirecekleri son toplantıda, sürece ve şartnameye en son şeklin verileceğini bildirdi.

Haberin Devamı

Yalçıntaş, "Bu hafta içinde bitiririz. Ondan sonra da niyetli olan şirketlerin tekliflerini bekleyeceğiz" dedi. Yalçıntaş, ihaleyle ilgilenen şirketlerin hepsinin, kamuoyunun ilgisini çekecek ve şaşırtacak firmalar olduğunu vurguladı.

LİDER FİRMALAR VAR:

Söz konusu firmaların hiç birinin ufak tefek, ismi duyulmamış firmalar olmadığına dikkat çeken Yalçıntaş, şöyle konuştu: "Gerek yurtdışından gerek yurtiçinden benimle görüşen firmaların hepsi kendi sektörlerinde lider olan firmalar. Dolayısıyla bu firmalar ortaya çıktığında kamuoyunun son derece memnun olacağından eminim. Bunların içinde tabii ki konsorsiyum oluşturarak giren firmalar da var."

BU HAFTA BİTİRİRİZ:

Yalçıntaş, tarafların katılımıyla son bir toplantı gerçekleştireceklerini, toplantıda sürece ve şartnameye en son şeklin verileceğini kaydederek, "Daha sonra şartnameyi kamuoyuyla paylaşacağız. Bu hafta içinde bitiririz. Artık niyetli, arzulu olan şirketlerin tekliflerini bekleyeceğiz" şeklinde konuştu. İhale sürecinde yaptıkları herşeyin kanunlara uygun, şeffaf ve adil olduğunu vurgulayan Yalçıntaş, "Dolayısıyla ihale sürecine ilişkin aklımda en küçük bir şüphe veya tedirginlik yok" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!